Obilježili godišnjicu odlaska u Hag
0
Beograd: 20 hiljada radikala za Šešelja
Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STRAŠNOOO sve puka bijeda koja nema hljeba da jede ali zato da podrzavaju ovog krvoloko to mogu izgleda bez problema JADNICI nema sta sve go kokuz do kokuza jad i bijeda na jednom mjestu !!!!!!!!!!!
steta sto se nije krov srusio pa se zapalio....
@Realnost.... Sutnja o srpskim zrtvama u DSR??? Sta pricas,budalo mitomanska! Ako su se cije zrtve vise spominjale,onda su to bile srpske! Idioti,mitomanski! Napuhali ste broj zrtava u jasenovackom logoru smrti na 700 000, a u stvari radilo se o daleko manjem broju tj o broju od 92-97 000 (ukupan broj, a ne samo Srba) Vi lazete, Srbi, to je cinjenica! Jebite se! vasa realnost je vasa mitomanija!!! Smrt tzv \"rs\"!!! Kosovo republika!!! Vojvodina republika!!! Sandzak republika!!!
Od Srbije ce ostati samo ovaj \"centrira Sava\"! Sloboda Seselju je smrt Srbiji!!! Sloboda Seselju!!! ZIvio nam vojvoda!!! Vojvodina Republika!!! Sandzak Republika!!! KOSOVO REPUBLIKA!!!
hitler,staljin,bush su vas ponos a hocete u europu pravac JASENOVAC
Iznajmljujem povoljno prostor za ove srbice lokacija JASENOVAC
OVDE MEVLIDE DODZI OVDE DODZITE VEHABIJE A NE PUCATI PO NAPACENOM SARAJEVU
steta sto se nije nista bacilo i pobilo g.amad smrdljivu i bradatu
SUMADINAC -ja ti nika upala ti ki...a operi dupe serem ti se u carapce.
meni nije jasno kad ga tako vole sto ne idu s njim u den haag jel tu nema ni covjeka ni zivotinje oni su poseban narod to je trebo hitler pobit sve on je pametan on zna koja nacija valja zidovi i pravoslavci su olos
Bilo djaba pivo i klopa pa garant naletila seljadija iz ruralnih krajeva...svakako nemaju posla pa bolje i radikal bit na 2 sata pa djaba pojest i popit i kolo zaigrat juhuuu... neko zivi u 21 stoljecu neko u 19
Trebao je Bole da digne arenu u zrak...
TIFUSARI
ovako gadan i oduran prizor nisam vidio od prvog pojavljivanja mladića nakon skrivanja.
žiku onog špice rodila majka sebi pavijana
oj djevojko điđo moja điđala te majka tvoja
DALI JE TO MOŽDA 20.000 ŠEŠELJOVIH ŽENA ILI SU ZABORAVILI KO IM JE VOĐA. ZA VOĐU MALO A ZA ŽENE PUNO.