Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djukanovic je dobro poznata osoba sudovima u Italiji
@gooUser1599081167 tamo je i Berlusconi dobro poznat. Suti seljacino. Ni Rusi vas vise nece...
I sta to je opravdanje sto si kriminalac?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To je istina. Dosadašnja vlada je mogla samo uz pomoć organizovanog kriminala tako dugo ostati na vlasti. Kod Izetbegovića, Čovića i Dodika ništa drugačije.
Čim RS podržava opoziciju u Crnoj Gori, to nije dobro za Bošnjake.
Golobradi četniku iz stranke Mir je naša nacija: CRNA GORA NIJE srbija.
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemate nista za izgubiti osim koje minute vremena :)
Ode nam Milo u mornare
U Gori litijaši, mantijaši, četalji svih iz svih mogućih brloga vide šansu u anektiranju C Gore, zato će rovariti, podmetati u ime srpstva i samoga Boga da dođu do tog cilja. Destruktivna politika EU, koja nije reagirala znači da je C Gora žrtvovana. Samo istinske patriote u C Gori pa i po cijenu rata moraju ujediniti snage i stati na branik obrane zemlje.
.Dritan je pametan momak, skolovan, buduci Djindjic..samo nece zavrsiti ko on..Puna podrska za Dritana od nas kojima je fazisma i nacija preko glave
hapsi gaaaa...idemo Krivi,Becicu,Dritanee
Cg je multi
Hapsiii ga Dritane Hapsi ga Dritane..mislim na Mila..jasno
Milo je mala maca za Baketa i 40 lopova SDA!
Vama nije Milo cilj , vama je Milo samo izgovor za velikosrpsko preuzimanjr CG.
de jedno zlato za našeg bečića,a baketu kilo janjetinje ispred vile u okolicu sarajeva,a našoj lepoj finoj gospođi sebiji jedno 5 kila piletine na ražanj sa duplom masnoćom da joj se podigne tlak i masnoća u krvi,i ako može od kemala malovčića dodiku i čoviću da zapjevamo koju,ako imate još kakvih želja za ove naše političare napišite ispod ovog komentara.
Da se ne desi poznati scenario sa mitinzima i snajperima..
A zašta je bilo litanje svetosavske gamadi, mamu ti yebem.Da nije za velikosrpsku politiku.Samo vi izađite braćo crnogorci u što većem broju,neka Aleksa prdi materi svojoj.
jeftino su prosli za zlodjela pocinjena u ratovima 90`.