Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
medjudržavno silovanje........
Noć , avion leti , u jednom dijelu aviona sjede dva pedera ! Kaže jedan drugome " hajde da se jebbemo " ! Jesi li normalan vidjeće nas neko , reče drugi ! Neće zar ne vidiš da svi spavaju ! Pokušava ovaj da se izvuče pa će " a šta ako naiđe stjuardesa?!" I ona spava , evo provjeriću reče ovaj i viknu " alo stjuardeso čašu vode mojim!" Tajac , "eto vidiš i ona spava" ! Sviće , avion i dalje leti , Stjuardesa se probudila i krenula u obilazak putnika ! Na jednom sjedištu , spazi jednog čičicu kako se zgrčio i trese se ! "Pa dobro bolan čiko što mi niste zatražili ćebe da vas pokrijem , mora da ste se smrzli " reče stjuardesa ! Htjeo sam dijete , ali sam se uplašio , eno tamo jedan je zatražio čašu vode i jebbaše ga cijelu noć !!!! :-))))))
Izjava policije je kao iz Nadrealista: "teske povrede u vidu povrede..."
Obracun pedera zbog nestasice novca.
Kao prvo sva tri ucesnika su Muslimani......eto koliko vam je potrebno za predrasude......
Hahhahahahahahhaha naslov je presmješan :) Al su fakat bolesni, jbt.
srpska posla
ovo jest prebolestan clanak ali meni ovo stvarno zvuci ko pocetak nekog vica :(((
e ovo je BRATSTVO I JEDINSTVO
Šta je ovo sad, neka nova fora? : Samo Srbin Srbinu Smije ................. u šupčić, ovaj scenarijo kao da je legendarni Kačavenda pisao :)
Izopacene budale odmah na psihijatriju
Alo bre, đe si na junaka poša' ? Je*em ti oca očinskog ? xD
je li ovo ono "Samo Sloga Srbina Spašava"? jer su mu ga pokušali SLOŽITI samo tako!! haha ili da ovo nije kakav CatchAVendy vikend party?
Sigurno je on kriv. Zaveo ih.
E stvarno su ovi srbi pederi...lmao
Zar si teka sad skonto??? U Bosanaca svaka rečenica počinje sa: JBG U Srba svaka počinje sa: Duvaj ga ili puši ga U Hrvata svaka počinje sa: Za dom ................
a sad vi plačite nad "ljudskim pravima jadnih i zlostavljanih" pripadnika LGBT zajednice ili kako bi to netko rekao "pedera"