Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ana bas cedna. Zensko dijete je zlo
Kod nas treba jedno hiljadu ovakvih
kaze bosnjo ma sta ce meni pojas samo me smeta. ukljuci ga samo da mu se ugasi ono upozorenje za pojas
To ti je kao da u banci postavis zatvorsku celiju i nadas se da nece biti pljacke nema to efekta. Strozije kazne su najbolje rjesenje to najbolje utice na covjeka.
U Finskoj vrlo elegantno riješeno: plaća se procenat od godišnje zarade, tako da prekoračenje brzine jednako zaboli i studenta sa Corsom i vlasnika firme sa Porsche Cayenneom.
Da to je najravnopravnije a sto se tice nase napacene Bih oduzimanje vozila je po meni elegantno rijesenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za Balkance treba pod obavezno uvesti praksu od sedam na intenzivnoj njezi kao uslov za polaganje vozačkog. Od kako sam bježao u jarak od jednog što je preticao kolonu po kiši, vozim samo iza kamiona. Što veći i teže natovaren, to bolje.
@Roofeer Isto tako i kazne za prebrzu i vožnju pod dejstvom alkohola: od 7 do 30 dana ispomoći na intenzivnoj njezi, čisto da vidi šta rizikuje. K tome još i odrati novčanik, da slijedećih šest mjeseci nema za benzina.
@Roofeer kamikaze. Zbog takvih bi se trebalo razmatrati i uvodjenje psiholoskih testova kao sastavni dio polaganja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolje što je izgibo ka junačina nego da je vezao pojas, ostario bi i umro ko papučar.
najbolje im je puštati snimke sa live leak-a
Bravo! Moze raja rec da je neukusno, ali dok ti ne bude neugodno dok ovako nesto ne vidis nema ni efekta na tebe. Mani mi se onih "polako, neko te voli". Samo direktno na emocije i tad ces upiti informaciju.
da Bog da da tikvanima i ovo bude dovoljno. zaboravljaju da hajd sto ugrozavaju svoj zivot vec i drugih obicno ni krivih ni duznih.