Žena na čelu države
0
Atifete Jahjaga nova predsjednica Kosova
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast!!
i u bih vladi treba zena! sta je tu cudno?
Ovo se iz aviona vidi da je Srbin pravio...Ne lici nimalo na siptare..
Amer hahaha vala si me nasmijo, istina nema sta
khur.ava siptari smrde na kilometre
Ispravite ovu gresku: \"Žena na čelu države\" Kosovo nije nikakva drzava..On je samo INTERNACIONALNA LABORATORIJA U KOJOJ SE PREPAKUJE DROGA i nista vise... Nema drzava na Balkanu, osim, mozda Slovenije, a ona i nije na Balkanu, znate...hehhhe..
greska,ipak ima 36 godina a ne 46,rodjena je 1975 godine,niste pogrijesili,moja greska,...zaista mlada ,a skolovana itekako,svaka cast...
Ne mogu da vjerujem da nemamo zena u nasoj vladi! Pa stvarno smo zaostali! Treba ovoj drzavi jos 594067854765378475395830583 godina da skonta neke stvari!
pogrijesili ste ,ona nema 36 godina,nego 46 ,,rodjena je 1965 godine...uDATA je za doktora,ona je zamjenik direktora policije,nema djece,a skolovala se u Americi i ona je genral-major.
Sto bi ga yebo!
Cestitke Kosovu na demokratskom izboru.Sve pohvale!
Ja države i vanago!
ne smije niko protiv pacolija pa gurnuli zenu:)
Stvarno dobri ljudi ,prkosni ponosni i veoma obrazovani.Ko je imao prilike da ih upozna samo moze o njima reci sve najbolje.
\"Žena na čelu države\"-Serem se na drzavu!
al neke 3 sa velikim sisama :D
fakat treba tri zene stavit u predsjednistvo bar bi bilo zanimljivo gledat