Povratak kontroverznog doktora
1
Asim Kurjak živi u Kataru i uživa status zvijezde
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bi oplodio ovu novinarku jutarnjeg lista
bez tebe doktore u mojoj kuci se ne bi cuo plac djeteta. Ko god sta hoce da kaze neka kaze, ali majke kojima si pomogao ti se vjecno zahvaljuju.
Idu muhe na govno.
Anđeo kraj Asima je Ana Muhar
Marketing je cudo,kakvi ovde strucnjaci mogu biti ba...
Liči na Hannibala Lectera
:-) Wish you all the best Prof. Kurjak !!!!!
.. a jel\' plodna (novinarka naravno) ?
Novinarka se zove Ana Muhar!
Nije mi jasno da uopšte dolazi u zemlju/jazbinu šakala iz koje su ga ISTJERALI. Nije on za ovih prostora, on je čovjek stvoren za pametnija posla !
kakvo covjek predavanje ima. srecom imao sam priliku da nam odrzi predavanje iz ginekologije. ne mozes da shvatis kakvi su nasi profesori bjednici kad njega vidis
Dobrota mu! Boli ga kurjak! :D
Sto je najgore ba nisu objavili ime ove novinarke a pravo dobra
... asime oplodi me ... vikale su zene ispred zgrade
asime spasi me