Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hasim Taci njih na k.u.r.c.i.n.u kaci
@hha svaka cast na komentaru....! dodik i srbi su teroristi, srbija je fasisticka i nacicsticka drzava ratnih zlocinaca.
necemo se igrati drzave, samo naprijed braco siptari!
OVDJE SE VIDI OPET KOME EVROPA I SAD POMAZU. KAD U BOSNI , LAKTASKI PAS LAJE, NIKOGA NECUJE, A KAD OVI MALO OKUPIRAJU GRANICU NA KOSOVU , ODMAH SE DAJU IZJAVE I REAGUJE SE.. TREBA MO SE PITATI JELI NAM EVROPSKA UNIJA POTREBNA,TA ISTA ORGANIZACIJA JE GLEDALA CIJELI RAT U BiH , I NIJE SPRIJECILA TE ZLOCINE I GENOCID.. SRAM VAS BILO !