Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jabucari na aparatima
Pa i oni tuze Samsung i HTC zbog istih stvari ko ih hebe neka plate
Prvostepena presuda. Dakle nije konacna
ma nebi Apple to uradio znaci nema sanse
Patent moze biti samo tehnicka naprava, dakle hardware, a nikako jedan algoritam, dakle software. Software se stiti licencom, a ne patentom. Dovoljno je profitati prva 2 clanka o patentima jedne drzave. A sto se tice kradje licenci/patenata: na kraju krajeva gotovo svi veliki to rade, po gotovo prpizvodjaci vozila, samo se oni ne raspravljaju javno kao Apple i Samsung ili neke druge firme iz oblasti elektronike. Ne mogu vise citati ko je kome sta "ukrao".
Sarajevo_sg ma hebes sudije, advokate i svo pravosudje US ti bolje znas od njih :):):) oni su svi levati za tebe :) Pazi da te Japanci ne ukradu :):)
Apple - made in PRC :)