U društvu glumice i Branko Đurić
0
Angelina se na Brijunima zabavljala do kasno u noć
Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd, baš se osevapila vala što im je otišla. Čekaju je ko ozeblo sunce godinama.
Kako se hrvati znaju uvlaciti u gu_zicu .
Nahebati ces Nedjo Lulicu! Jedva cekam da dodjes u Zivinice ili Sarajevo! Dvolicni seljo jedan! Neces se dobro provesti!
DOŠLA NAPUNITI BATERIJE U HRVATSKU, MEĐU SVOJIM KATOLICIMA, POSLIJE CIJELE TORTURE SAMILOSTI PO NAPAĆENOM I VAZDA GLADNOM SARAJEVU. NEĆE ONA NI DA USVOJI NEKO MUSLIMAJMUNSKO BOSONOGO DERIŠTE.
glumica došla gledati kazališnu predstavu u prisustvu klavir mastera josipovića...turistički marketing je odradio svoj posao ,kako bi angelina raširila priču i privukla nove turiste na jadran...gdje je tu uvlačenje hrvata vidi samo neki čudni bosanac koji se brčka u makarskoj...kaj se možda netko uvlačio na sarajevskom festivalu...
jao kao dismr ova oznojeni v.l.a.š.c.a.d. nema razlike kao u filmu o svinjogojstvu
Josipovic - dijete koje place za igrackom svog komsije- kad je bio u Sarajevu toliko mu je bilo krivo sto je Andja nas gost i sjedi pored Bakira...a istodobno mu i imponovalo sto je pored nje... je odlucio da ce i on da je ugosti i da bude kao Bakir pored Andje... i onda je svim svojim silama IZLOBIRAO njen dolazak u HRVATSKU ovo je bilo na silu...JOSIPOVICU derpe jedno razmaženo
bijedniče gori si od ovih domaćih idiota...pa i Hrvatska da nema Jadrana bila bi veća rupa od Bosne 5 X!!!
bolje YU, nego EU!!!
Opet ovi kao Cro, Realno, Bosanceros i ostali obozavaoci boga sunca sto nedjeljom (na engleskom Sunday ili Sun Day - Dan Sunca) idu u crkve i obozavaju sunce nesto ovdje pametuju. 25 decembra slave \"bozic\" jer sunce dodje na Juzni povratnik 22 decembra i zadrzava se 3 dana dole do 25 decembra. Njihovu izmisljenu vjeru izmislio je Car Konstatin u Rimu koji je bio pripadnik nekakve sekte koja je obozavala Sunce. Treba napomenuti da Cro, Realno i Bosanceros jedu krmetinu koju Isus nije jeo, krste se kada se mole suncu, Isus se nije krstio kada se molio Bogu, i nose krst oko vrata sto Isus nije radio. Isus im nije to naredio, vec slijede Konstantina koji veze nema sa jednim Bogom koji druga nema i nema dijeteta kao sto su mu oni izmislili i pripisali to. Iskreno Sarajevo ima SFF da na nema Purivatre ne bi imali onaj sporedni festival u Dubrovniku koji je paralelno sa SFF. Stvarno ovi obozavaoci sunca nikad pameti nece doci.
Da ne bi Sarajeva, ne bi bilo ni Cro. ;) ( i Radeta, njenog prijatelja naravno) A u Hrvatsku je , pored toga sto je dosla da pogleda predstavu, dosla da vam POMOGNE!!!! ( uklanjanje mina...finansijski naravno) U istom smo stranju...postratnom...tako, ne moras se klinciti da si iz EU, kad si iz ex Yu!
Anđa je puno veselija u Sarajevu nego kod zapadnih nam susjeda
e nek je i njima Anđa konacno dosla :P pojeli su se od muke, sto ih zaobilazi :D
VID\' OVIH HRVATA I BOSANACA AL\' SE RASPRAVLJAJU OKO ANGELINE JOLIE !! HAHAHAHAHHAHAHAHAHHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAHHAHAHAAHAHAHAAHAHAAHHHAAHAHAAHHAHA !!
u bosni je odigrala ulogu umotane i silovane a u komsijskoj hrvatskoj jede zubatac i pije vince,nije fer stvarno,trebala je barem sacekati jedan iftar i naumakati se cimbura na carsiji pa onda zaliti vodom i progargarati grlo kraj begove dzamije...
žiku Djure sa ruksačićem-pravi slovenac!hahahahah......
Baš me zanima da li i sad komšije komentarišu kako Anđa posjećuje samo siromašne zemlje....