Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Franjo Tuđman je bio fasista
...Titin general...
ako ti je Franjo vizionar, onda je o tebi sve jasno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Barem priznajete da je HDZ i danas nacistička stranka. Kako u Hrvatskoj, tako i u BiH.
Jeste bio vhrnski govnar i zlocinac sto nije pavelicu poslo za rukom da napravi veliku hrvatsku kao sto vi dans to cinite,necevam to nikada poci za rukom.jakismo davas natjeramo kad to mi zelimo jer takve zlocine mi nezlimo ka susjede.TEGBIR
vizionar gluposti..
Nije Franjo bio fašista. Samo je koketirao sa tim jer su mu ustaše bile dobar dio podrške. Ne opravdava ga to, bio je zločinac, ali čisto sumnjam da je on lično imao ta uvjerenja.
Bio je jedna obična rinaka. Otac nacije, kakav otac takva i djeca
jadna nam majka ko zastupa hrvate i katolike u BIh sa ekskluzivnim pravom ... ne pomazi brate a ni odmazi ...
Niste vi gospodine Plenkovicu dostojni da izgovarate to ime...
Vidimo i dan - danas. Vizija mu bila - pola Bosne! Pušiona ste Plenki, pušiona! EU vas provalila ko penzioner čarapu!
zemlja mu kosti izbacila
Najinteresantnije kad Bošnje za nekoga kažu da je fašista a ne znaju ko su bili Osman i Džaferbeg Kulenović i Ademaga Mešić...zato Bošnje imate Google pa navalite
Je bo te Tuđman
Franjo Tuđman je grobar Hrvata u Bosni i Hercegovini, zajedno sa Alijom prodao je Bosansku Posavinu sa 120 000 Hrvata Slobodanu Miloševiću! Zanemario je sve Hrvate osim onih iz Hercegovine i zato nikad neće biti predsjednik svih Hrvata!
@UterivacDugoga i šta sad od toga imaju i jedni i drugi? Stotine km nenaseljenih i sblasno praznih područja. U Hrvatskoj su ta područja obnovljena, pa i Bože pomozi. Ali Bosanska Posavina i dan danas izgleda kao da se tamo još uvijek ratuje.
Bio je toliki vizioner, da nije krepao ostvarila bi mu se vizia u Hagu.
GENERAL JNA treba li šta više reći. Da imao je strašan kompleks niže vriejdnosti i pokušavao je oponašati TITA. Pogledajte samo kako se i obvlačio.
Jeste bio vizionar a vizija mu slična Slobinoj - Velika Hrvatska, Velika Srbija, Bosanci i Hercegovci u jamu. Krivousti ljigavi ratni zličinac, smrt ga je presude i pravde spasila.