Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Albanci su narod koji zna šta želi i bori se za svoju državu. Od mene, kao Bošnjaka će uvijek imati podršku. Od njih možemo puno naučiti.
ja bih se složio sa tobom ali je svijet postao u medjuvremenu malo kompleksan i srednji vijek je prošao prije otprilike 1600 godina. Dakle, istrebljivati druge narode je posebno kod nas u BiH neupitno loša praksa! Albanske metode nisu zapadnoevropske već, nazadne, destruktivne, atavističke, primitivne i srednjovjekovne. Problem je i u tome što se oni žele širiti...dakle neće ostati na Kosovu nego malo Crne, Gore, malo Makedonije..možda ti dodju i do Sandjaka i Bosne jednom...
@Makarska84 sve to sto si naveo i opisao da rade Kosovari i da ovo nije srednji vijek, sve to rade cifuti u Palestini.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ima srbin još da vidi šta je šiptar kad je neovisan.
To vam je karma za BiH.
@kocka2a ih ne sikiraj se tek prvo poluvreme je sa siptarima zavrsilo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sve što je rečeno - je potpuno normalo za jednu državu. Pogotovu kada je država priznata od velikih sila i NATO pakta!Svoja kuća - svoj gospodar.
tako je Haki samo ostro sa genocidnim elementom,sve da im se uzme ali polako,ovako ponizavajuce hahahaha
Kakvo god bude unutrašnje ustrojstvo na Kosovu srbi će biti getoizirani i živjet će u nekoliko sela tako kažu i srpski analitičari jer srba nema u gradovima Kosova.
Srbi moraju da svate da Kosovo de facto ima vojsku već 20 godina.Kosovska vojska studira na najeminentijim akademijama svijeta od Vest Pointa u Americi do kraljevske vojne akademije u Londonu i u Njemačkoj,Turskoj,italiji,Albaniji i održavaju stalne vježbe sa NATO stručnjacima.
Svaka čast kosovarima,tako se to radi sa terorističkim plemenom iz srbistana.
🇦🇱🇦🇱🇦🇱 🇽🇰🇽🇰🇽🇰 👐🏻👐🏻👐🏻
Da Ameri okrenu glavu samo 2 sata, ne bi bilo ni Bih ni albanaca. Toliko
@thorazian: Moj glupane nema više JNA da bude iz Srba vidi se da si neki balo koji nije ratovo moj sinko nije to igrica pa da pobijediš tu se gine, a bilo je Srbijanaca u Bosni na ratištu mnogo gdje su i ostavili kosti,uostalom izvolite probajte!!!
Ni u Call of Duty na PS ne bi bili u stanju izvući bilo kakvu pobjedu a kamo li live vnago četnička, što ste ubijali ubijali ste,sad moli samo Boga da preživite u slučaju da krenete na bilo koga od komšija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa normalno. Šta je tu sporno? Mogu li ja platiti sa BAM u Smrdiji? Ili mogu li platiti sa € u Hrvatskoj? 🇦🇱🇽🇰🍆🇷🇸
Zivjela Albanija!
Haradinaju uvedi taksu i na Srpsku naftu ako smijes.Kurvetina se kurci...i prdi bezeze.
A Srbi sa kosova sve sto treba da urade je da obuku zurenprsluke i na barikade sve puteve ka Kosovu blokirati.Srbija ako ulozi malo para nace pristalice ovoga i kod albanaca.Moguc Majdan kod siptara.Ima i drugih siptara koji bi do vlasti nekako,a nisu im mrske Srpske pare..
Nisi ti još bio na traktoru...!?
samo tako,markirat se pa po bubrezima hahahha ZIVJELA ROSU
Hem ih ebe hem uši zavrće.
@smrkva ja bi rekao da zavrce i svojima usi.Trpe i albanci veliku stetu.Moraju odrijesiti kesu pa pokriti stetu.
Aradinaj će brzo u blajbok đe mu je pdavno mijesto!
kakva banda na profilu,jadni ste ..a to mogu samo oni sto dadose vjeru za veceru.,fuj izrodi!
deri vlahe sadi vrbe,yellow house kmmeeee
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com