Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislio sam da je ova politicarka drugacija jer je lezba medjutim ovo je mutant Seselja, Vucica, Milosevica i Dobrice Cosica.
Kosovo je već našlo nove dobavljaće za robu široke potrošnje sa vrlo kvalitetnom i jeftinom robom.Robu koju je Srbija plasirala na Kosovu kažu de facto do 800 miliona EURa neće je moći plasirati više nigdje i mnoge firme u Srbiji će se ugasiti.Srbije se više niko ne plaši.
Pa priznajte Kosovo - pomozite ljudima!
joj suplje price, problem sto su tvrtke iz srbije koje izvoze vec pocele propadati ... a sad im uvode i za strane tvrtke u srbiji poreze, koje ako ne posluju pozit. onda zatvaraju .... jad i bijeda ... na kosovu su glavni sverceri i mafija koju kontr.srbija, jos kad izvali za vojskuni vojnu opciju e to je bla izvala ...
Brnabitch
zahebana ova pristina,oni su kao pjongjang rade sta hoce i nikog se ne boje
Mak'se dronfuljo!
Samo oštro sa anticivilizacijskim svetosavskim teroristama stripanim u isti koš sa jednim plemenom iz Ruande 👍
Jutros gledam kako Albanci pozdravljaju Begrad.Slika dalekometnog topa sa cijevi od 10 metara,spreman ta opaljenje.Fakat je Nato naoruzo Albance do zuba.Sabura svi,bolje pregovarati 10 god.nego da omladina gine u suludom ratu.Kako god,Srbi nemogu vratit Kosovo,95℅ je tamo Albanaca,a svjet neda etnicko ciscenje.
Pomoce Rusi,ne sikiraj se Ana,sabura😉
Rambo Haradinaj me neodoljivo podsjeca na Musu Kesedziju (Kesedzija tur. razbojnik, odmetnik). Pravo ime Muse je bilo Theodor Muzaka II, a Musa muslimansko. Dugo je Musa gledao i trpio nepravdu, a onda rijesio da uzme stvar u svoje ruke. Napravio je radikalne poteze protiv sultana.
Malo me cudi sto se ne buni BiH?Mozda nasa zemlja nista i ne izvozi za Kosovo?
Siptari i Bosnjaci ce nestati sa ovih prostora!!!
Viste ih doveli a ne kosovari krmaco
Napisi UVOZNIK REPUBLIKA KOSOVO I IDE MLIJEKO KO ULJE 😁😁😁
Ana Burn a bitch