Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e budaletino matora.... idi ti pa ratuj !!!
100 godina imaš,a pričaš gluposti.
Ostali vam grobovi na Kosovu, jel čujete šta vam sveti Antilopije kaže? Najjumniji srbi će danas raspravljati o Kosovu, nije šala, gluho bilo, "najjUmniji srbi" 😂🤣🇽🇰
Nisam fan Amfilohija al posto vucic nema oporbe i radi o glavu ljudima na ex yu prostoru, neka opere malo beogradskog Shiptara.
Između Albanije i Kosova nema granice i i Kosova i Albanije i sjeverozapadne Makedonije isto nema granice.Velike sile kao što su uzele trebaju vratiti Kosovu gradove istočnog Kosova koje su dali Srbiji:Vranje,Prokuplje,,Leskovac,Kuršumlija,Toplice do Niša.Ime Niš je dobio od albanske rijeći Ni što znaći jedan.Ranković je 1956 .god uzeo od Kosova Preševo ,Bujanovac i Medveđu i predao ih Srbiji.
Srbija je potpisala kapitulaciju 1999.g u Kumanovu za izvršeni genocid nad Albancima Kosova i nema nikakve ingerencije nad Kosovom.Kosovo je nezavisna država i šta Srbija ima veze sa Kosovom.Baveći se Kosovom Srbija je danas najsiromašnija i najzaostalija država u Evropi.
E moj Amfibio, kosovo nije izgubljeno nego se kosovo razvilo i opametilo.A što tvoje ideje ne prolaze to je radi toga što narod hoće bolji zivot a istorija laze i niko neće nazad nego naprijed.
Jest stvarno, sram ga bilo!
Ko je ovaj glupan ? 😅😅😅
KRALJ Tvrtko Stjepana Kotromanic je musliman / BOSNJAK !!!!!
zar ne bi trebao pozivati na ujedinjenje pravoslavaca,a ne srba?
Vucic prica bajke i zamazuje oci zapadu dok Rusija ubrzano naoruzava Srbiju tako da NATO nece imati priliku da se moze izivljavati kao 1999.
pada Vucic, dolazi Dodik umjesto njega, dok odradi pripravnicki staz u pred.BiH
JA samo ne razumijem sto se mitropoliti mjesaju u politiku?Nije njega Vucic izgubio...Kosovo je oteto.Jednostavno dosli jaci od nas i oteli.To bi bilo isto kada bi ja prisao Amfilohiji i opalio samar.On bi se mogao otimati par trenutaka.Ali i korpulentniji i jaci sam od njega...Na kraju krajeva niko se i nije odrekao Kosova.Ima tu jos mnogo da se diluje.A ima i duga,skini Amfilohije mantiju (kao i Zukorlic) i daj se u politiku...
Ko je ovaj ebote,jest ružan
vidi mu tute na glavi,i to zlatna tuta pa ti bradonjo sa tutom djaba seres da je kosovo srbija.
On planira Kosovo namirit sa zločinačkom tvorevinom zvanom r.s.