Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Siptari du me stvarno razocarali,trazili testove za koronu od Srbije i ovi im dali😂
Srbi mogu razgovarati samo u okviru rezolucije 1244 i to pod uslovom da siptari ukinu takse i ispune vec dogovoreno kao npr. SSO. Sve ostalo je gubljenje vremena.
Uopste ne moraju razgovarati. Zasto bi kad se sa sipcima ne moze napraviti nikakav dogovor?
srbija ima manje od 5.5 miliona stanovnika od toga 2 miliona su Romi i 2 miliona su Rumuni i Bugari.
@lari5 hoces reci "manje se kote"
srba na Kosovu de facto nema više od 30 hiljada i oni žive getoizirani u nekoliko sela.Kosovo ima sve atribute države:imaju modernu vojsku,policiju,diplomaciju,školstvo,granicu sa susjedima,EUR-o kao platežno sredstvo.Kosovo se 3500 godina zvalo DARDANIA(na Albanskom znaći ZEMLJA KRUŠAKA) i tako će se opet zvati.
sta ima da se sa svojim srcem srbija dogovara ?
sta ima o tome razgovarati......iste mjere udariti kosovu......zabrana prelaska granice.....poostriti mjere za radne i boravisne dozvole svim kosovarima u srbiji.....pa tjerati .....