Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ambasadorice treba prestati vrsiti i teror nad palestincima i ubijanje istih nenaoruzanih dok protestuju
@MartiMisterija i jedno i drugo je u EU zabranjeno zakonom. Kako li se usraše provlače do 2018. je dobro pitanje za Brisel
@MartiMisterija Hrvatska je primljena u EU zbog prirodnih resursa, zbog ljepote zemlje, Jadranskog mora, Dalmacije, otoka. Hrvatska je zaista prelijepa zemlja-od Splita, Dubrovnika, do ljepota Istre i Kvarnera-Pule, Poreča, Rovinja, Lošinja i otoka. Nabrajati do sutra-toliko ljepote na tako malom prostoru.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Židovi su u BiH gotovo nestali, a ponajprije radi nebrige društva i ružne klime koja među muslimanima u BiH vlada prema državi Izrael, a što se da jasno vidjeti po mnogim komentarima čim se spomene Izrael ili Palestina, što s prićom o Jasenovcu nema nikakve veze. Sporne su cifre pogubljenih u ovom logoru, ali nesumnjivo je da je tu pobijeno mnogo židova, Srba i Hrvata koji nisu bili lojalni NDH. Treba se pokloniti svim žrtvama i Jasenovca, ali i Bleiburga i hudih jama.
Pitanje Presude Sejdić -Finci poslije ovoliko vremena nije slućajno zašto nije riješeno do danas. Jednostavno nema se volje da se Židovima, ali i Romima iziđe u susret. To je ogledalo BiH društva, koje još nije odmaklo od feudalizma, ali ne preza u svom primitivluku da olajava Izraelsku ambasadoricu, koja ukazuje na elementarne stvari.
SS nakrivi Fes !!!
Da ste ista naucili ne bi se ovako ponasali prema Palestincima zato ne pametujte drugima ubice!
hitler je znao sta radi i gdje smrdi, srbe jevreje i cigane istjebit
Hebo li ti on mater
@lanikea hebo i ja tebi
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Problem Izraela ovaj put je što je Hrvatska članica EU, i nije to Palestina da joj izrael upućuje šta mora raditi. Nisam naravno ni z ustaški režim, al definitivno moraju se neki presabrat, na prvom mejstu Izrael i Srbija da su tigrovi od papira u eri kad se globalna moć seli u Aziju, osim u njen SJEVERNI DIO !
Drzava koja raspolaze nuklearnim oruzjem tesko da je tigar od papira.A Izrael ima takvo naoruzanje uz jos samo 8 drzava na svetu.
@GuzarCurguz73 Ne znam.Da li ciljaju Iran, Siriju, Kiribate, Bahame, Egipat, Hrvtasku ili Tanzaniju je iskljucivo njhova stvar.Nema zezenja sa Izraelom.
Admine smradu ja ne mogu reci da namjerno zaobilazite nebosnjacka mjesta a da me ne banujes no Norid moze reci da ljude treba srbosjekom poubijati i jos da bude top komentar. Nabijem vala i tebe na k*rac.
@NoridPrvomajski Nemoj da si ljubomoran. Kada zavrsim sa adminom nabicu i tebe.
izgazi im zastavu
To što izrael radi sa Palestincima ne znači da nisu upravu što se tiće fašizma u hrvatskoj..U hrvatskoj je fašizam itekako živ a i u Bosni je nažalost živ jer hrvati su kao srbi, oni ne doživljavaju katarzu, samo prave teorije zavjere i optužuju druge za stvari koje su oni činili..
Slazem se samo da pojasnim jednu stvar ako je moguce. Izjednacavati Izrael i Zidove je pogresno. U svijetu ima jako dosta zidova koji su protiv Izraelske agresije nad Palestincima. JFJFP je organizacia u Britaniji u kojoj je veliki broj Britanskih Zidova intelektualaca koji su osudili Izraelsku okupaciju.
@sbiloko Sve što si napisao je tačno.Nedavno su čak u wašingtonu uhapsili oko 20 mladih jevreja zato što su protestvovali protiv okupacije i ubijanja Palestinaca, ima dobrih ljudi svugdje, osim u srbskom i hrvatskom etničkom korpusu..
Ko o cemu k**** o postenju. Free Palestine!
Ma treba zabranit znakove svih totalitarnih rezima i zavrsit vise tu pricu jednom za sva vrimena... nikakve ustase...nikakvi partizancine...samo HRVATSKA :)
Ja kao antifasista i patriota mislim da za pocetak vama treba zabranit pravo glasa i u gasne komore vas poubacivat majku vam cifutsku.