Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A imali Bosna tamo tog Ambasadora ?
A Bošnje nista ? Bosnje samo kukaju kako im je lose i svi su im krivi osim njih samih
Ambasadri su kurci na biciklu, a nobelovac je vjecna velicina.
Mogu samo da oni koji ga ne vole da mu pljunu pod prozor ukljucujuci Albance Siptare i Bosance.
hahahhaahahahah.....Ne postoji NISTA na paneti da je siptar napravio, izmislio, uradio. Ne postoji ni jedan jedini koji bilo sta znaci i koji je bilo sta Svijetu u zaduzbinu ostavio I ono..'bojkotuje"""):):))
Veliko hvala za ovaj gest, dokazali ste jos jednom da ste iskreni prijatelji...ali je zalosno sto mi nismo u mogucnosti vama pruziti istu podrsku.
Beznacajni Albanci bojkotuju kao da je nekog briga za to,Handke veliki prijatelj Srba i odmah nije dobar,a najvaznije je da niko od nijh ni ne zna sta je lik napiso a daj boze da iko od njih zna iz koje je oblsti dobijo Nobelovu nagradu jer to je ono sto je bitno.
Dva smrada manje u sali. Kome ce Handke ici na sahranu je njegova privatna stvar.
svo vreme rata na podrucju ex yu su srbija i hrvatska imale dve zajednicke banke na zapadu. Jednu u Francuskoj drugu u Londonu. U Francuskoj je Hrvatska imala 51% vlasnistva. Tudjman je za direktora te banke postavio Miloosevicevog rodjenog brata. Samo da vam je jasnije sto ste ginuli.
sramotno je sto ambasadori BiH ne bojkotuju. svaka cast Albancima pokazali su da imaju muda
Ko se druži sa smradom Kusturicom ne može biti dobar čovjek.
Naša braća Albanci, uvjek nas podržavaju....Bakir ne smije spomenuti ni Albance ni Sandžaklije da mu se Dodik ne naljuti...
Naša braća Albanci!!!
Jedini narod koji na balkanu sa karakterom su albanci. Steta sto u bosni nemaju konstitutivnost, stariji su na ovim prostorima od druge manjine koja ima konstitutivnost.
Ignobelova nagrada