Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uočite kako odmjeren i precizan rječnik koriste Britanci. Uočite ovdje komentare kako "neki elementi" vole da generalizuju, dok istovremeno govore kako ne treba generalizovati. Sam izraz "Srbija će/neće/ima pravo" je jedna apsurdna generalizacija. Intelektualna spadala i indoktrinirani etno/klero fašisti, mlada nada svakog starog generala željnog ubijanja
vid' kako mu se Vučić smeje........ :(
Britanija se vara ako misli da ima neki uticaj na nas. Srbija nece dozvoliti bilo kakvo mesanje sa strane.
Ufff moš mislit, vi ste zabrijali malo da ste Kina pa ste kao nekakav faktor kojeg će se nešto pitat, hehehe ovo je bilo smiješno...
Dobri odnosi su odlika nase zemlje!
Ambasada Velike Britanije treba jasno izraziti podršku suverenitetu Srbije i osuditi neosnovane tvrdnje.
Srbija je zemlja koja uvek pokazuje postovanke prema zemljama koje su I njoj naklonjene!
Aleksandar Vucic ce uvek stititi interese nase zemlje kao sto je i do sada to cinio.
Odnosi između zemalja ne smeju biti zasnovani na neosnovanim generalizacijama. Srbija ima pravo na svoje stavove i odluke.
Izjava Camerona o Srbiji kao ruskom proxyju je neodgovorna. Očekujemo od britanskog ministra vanjskih poslova da bude precizan i uzdržan u komunikaciji.
Srbija je zemlja nezavisna od tudjih misljenja isama donosi,svoje odluke!
Cameron bi trebao pojasniti svoje tvrdnje kako bi izbegao nesporazume. Optužbe bez čvrstih dokaza samo štete diplomatskim odnosima.
Ambasada Velike Britanije može pokušavati umanjiti izjavu, ali je važno naglasiti da su neosnovane optužbe neprihvatljive.
Srbija je uvek bila za kompromis!
Srbija je nezavisna i samostalna zemlja i sama donosi odluke svidelo se to kome ili ne.
Prijateljski odnosi su nas prioritet!