Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smiješno, šta nam bagra uradi da zemlja koja je bila pod sankcijama zbog 90tih evo prije BiH u Evropu, al' 100%. Svaka čast srpskim političarima, tako se bori za svoju zemlju a to je nešto što bošnjo nikad znat' neće, dupe bi i majku skupa dao za marku svaki.
Velikim dijelom da. Krenimo redom... Uništena ekonomija za stranačke i familijarne fondove, to pod jedan. Treba više?
Ti nisi dobar...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Vrijeme je da shvatimo da smo mi prvi trebali ući u EU, a na tom putu su nas pretekli i jedan, a sada i drugi susjed. BiH će biti jednog dana zemlja nevjerovatnog paradoksa a to je da će više od pola građana ove zemlje biti građanima EU, a sama država neće biti u tom društvu. Možda je došlo vrijeme da nastupi jedno otriježnjenje umjesto da tražimo manu susjedu ili što je još pogubnije da nalazimo mane EU.
Neće prije BiH, nego idu u paketu. Vučić i Nikolić su možda sada europejci, ali ne tako davno su bili aktivni članovi četničkoga pokreta, nosali puške po Slavoniji i govorili neprimjerene stvari. Hrvatska će sigurno uložiti veto dok god se ne riješi pitanje nestalih, otete i ukradene imovine, te ratne odštete jer postoje vrlo jasni dokazi da se iz smjera Srbije uništavao Vukovar, kao i ostali gradovi, neoborivi dokazi barem za Slavoniju. Nepravedno bi bilo da BiH kao žrtva agresije uđe u EU iza agresora... totalno nepravedno i ne vjerujem u taj scenarij! Otkočimo BiH, relaksirajmo odnose Bošnjaka i Hrvata, Srbi ionako ne mare za BiH jer imaju RS, pa je mir i harmonija u FBiH prevažna stvar za opstojnost BiH. Dogovorimo se ljudski, igrajmo pošteno, okanimo se preglasavanja i prljavih rabota, i idemo zajedno u bolju budućniost s prijateljima i susjedima iz RS-a jer i njih moramo poštovati da bi BiH krenula naprijed. Izađimo iz začaraniog kruga taštine, prkosa i pakosti, i pružimo si ruku
Nemojte verovati ni Nikoliću ni Vučiću, to što oni baljezgaju to je realno samo u njihovoj glavi ludačkoj. Ubice i ratni kriminalci! Hrvatska je ušla u EU, BiH mora da reši još neka pitanja, kao i Srbija, mada će Srbiji biti još komplikovanije sad ne samo zbog Kosova nego i zbog toga što će Vojvodina ući u EU pre nego oni. :) Pozdrav Hercegovini!
@grad na drini: Slažem se s tobom, Bosna sigurno nikada neće ući u EU, ali zato hoće Bosna i Hercegovina, kao i u RS u njoj! ;)) Za sve ima mjesta u Uniji, pa i za braću Srbe, samo se unormalite i shvatite da život prebrzo leti i da treba surađivati i graditi bolju zajedničku budućnost uz uzajamno poštovanje i razumijevanje! Pozdrav "kasabi preko Drine"!!! :P
"Moramo se boriti protiv svih glupih ideja u regionu koje bi nas vodile bilo kakvim sukobima." Otjeraj Dodika u 3 pizde materine onda
Ovaj covjek ili se mnogo dobro pretvara ili posao radi kako treba. Poznavajuci mentalitet naroda sa nasih prostora - cim na nekog idu gomile kritika i osuda, onda taj covjek nesto postize. Za sada je dovoljno da vise nema komsijskih prepucavanja na politickoj osnovi i to je, ako nista drugo, dobar pocetak. Treba mu dati sansu da sprovede u djelo neke od svoji planova, cime bi imali svi koristi u okruzenju. Priznali mi to ili ne - ekonomska zaostalost i nemogucnost oporavka stvara potrebu za drugim temama (prenaglasen nacionalizam, odbojnost prema drugima, unutrasnju nestabilnost i td). Jaka Srbija, kao i jaka bilo koja zemlja u okruzenju (ekonomski i politicki) u ovim trenucima moze samo da pogoduje BiH, jer smo, htjeli to ili ne, jedni na druge najvise upuceni.
Redovno azuriranje popisa u toku... Popis je uspjesno azuriran! Novo smrdljivo govno,koje mi je promaklo,nosi cetnicki naziv Trica Djordjevica.
EU je moderna verzija Satanskog Babilona. EU Parlament je u obliku nezavrsenog tornja Babela (pokusaju Satanista/Masona da dostignu nebesa i suprostave se Bogu). Himan EU je Oda Radosti koju je komponovao Bethoven,inace Mason a njegov mentor i ucitelj Christian Neefe koji je bio clan Iluminata. Himan Oda Radosti je inace o udruzivanju covjecanstva tj stvaranje Jedne vlade i novog svjetskog poretka..naravno pod kontrolom Masona i Satanista. Tako da je i bolje sto Bosna nije dio EU jer je to Satanska kreacija. A eto vidi se i preko Vucica koji je napravio pedersku gey paradu (dio Satanskog ucenja) da bi se dodvorio EU da ih prime u svoju Satansku imperiju.
Bosna će biti sad prva na spisku i za Nato i za EU rekoše ameri.
A Bosna zadnja...
nagrada za genocid valjda???