Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Za jednog srbina ubit cemo 100 muslimana." Aleksandar Vučić I onda shvatiš da je preko 50% Srbije isti kao i on. I gradi onda dobre odnose s njim. Evo reci mi ti kako!??
Covjek je promijenio misljenje za razliku od Seselja. Ovaj se bar promijenio na bolje, za razliku od Dicka DO koji se promijenio na gore.
Covjek je promijenio misljenje za razliku od Seselja. Ovaj se bar promijenio na bolje, za razliku od Dicka DO koji se promijenio na gore.
@blekfielder Pa za koga bi ti glasao da si u Srbiji, za Seselja ili za Vucica?
Vučiću opet ćeš da lazes Srbiju.Ti si stoka. :)
NAJNOVIJI ZLOČIN (VOLJA GRAĐANA SRBIJE): Sada u 2016-oj godini imamo negiranje genocida i udruženog zločinačkog poduhvata koji je Tariguzija (Srbija) organizirala na teritoriji Bosne i Hercegovine devedesetih godina dvadesetog stoljeća. Dakle, u pitanju je beskrupulozni psihopatsko šovinistički narod bez mnogo izuzetaka.
u PM...tamo bi trebo da ides i tu bi ti bilo najbolje
Do sada jedini covjek koji je otvoren za sve pregovore, razgovore, covjek koji zeli da na nasem Balkanu bude saradnja, suzivot, postovanje. Ne znam zbog cega negativnih komentara, Vucic je izrastao u dobrog politicara, covjeka. Svi mi nekada kazemo nesto sto stvarno nismo trebali, jer nismo ni mislili, ali to je sve zivot. Vucic ce dovesti Srbiju u EU, a mlad je i sto nasi narodi kazu "na mladima svijet ostaje". Cestitke i nadam se da ce nasa saradnja ici uzlaznom putanjom.
..prepiši sebi ovaj komentar i postavi na zid, kada porasteš i kada shvatiš šta si napisao/la, nemoj da trgaš i prepravljaš, ostani pri tome i shvatit ćeš koliko znaš i koliko vrijediš..
Bunili se ili ne,mi boljeg nemamo trenutno od Vucica.Pljujete po svakom od Kostunice,Tadica,Vucica.Covek je normalan ,vredan i najvaznije nije lopuza i kradljivac.
Slazem se sa tobom potpuno, Vucic je jedan od najpostenijih politicara sto je Srbija imala do sada, covjek zeli mir, postovanje, saradnju, uvazavanje.
jbi si mater cetnicino usrana
Ono sto je zanimljivo je da je Sandzak glasao za Vucica, pa je Vucko tako odnio pobjede u Tutinu i Novom pazaru i vodeci je i za Sandzak. Prodadose se Bosnje za kesu makarona i rize.
A sto su se prodale.??? I trebali su glasati za Vucica.
Nije bio u sastavu Zelje.Kakvu on pobjedu proglašava?
Uuuu Barandu !!! Beooogradjaniii......
I meni je drago sto je pobijedio Vucic jer je protiv Dodika. Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj.
Veliki su to prijatelji, samo ne javno što i jeste problem ;)
Obriso mi Klix komentar gdje kazem da treba pobiti penzionere i SDA ublehase... znaci zakljucite sami
Sve dok imamo oruzje da branimo BiH apsolutno me neinteresuju desavanja u Srbiji
Imaš ti k.... kao i mi svi.
@WhatsApp Pa eto bani mi ti u po dana ili noci, pa provjeri kako ces proci.. I rimuje se jebote :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
možda bi trebalo da odeš u pizdu materinu...
a dobrih susjeda. bivsi radikali, sadasnji radikali, i jos zesci od radikala, haman 70% . ruzicasta buducnost.
...ajd bolan, pa nama je islamski fundamentalista pravio "građansku državu" 92-e...
@blekfielder ...bogumi, jes kako rečeš. al jes i kako ja rečem. nijesmo đeca. bar ne ja, bogumi.