Komentari (458)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Albancima. Korektno i cvrsto, a i nije bilo pretesko srbi su sami sebi autogol dali s ovom tramvajem. Zicer.
Samo kao turisti, i to ako obecaju da ce biti fini. Nista parole, nista provokacije, samo ako ce se ponasati kao civilizirani svijet. svoje lazi i politicke floskule neka ostave u svom tamnom vilajetu.
Ipak ne bi se baš on sada trebao pojavljivati kao MATADOR razjarenom srpskom biku ! kojeg su kosovski pikadori dobro izboli na stanici ! Čuj reči VELIKOSRBINU da je na Kosovu dobro došao kao turista ! :) Ahahahahhahahahha.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Tako se komunicira sa djikanskom bagrom, a ne ko Bosnjo, sto se peca na KO NAS BRE ZAVADI pihdarije. Hrvati, Albanci, Bugari - svi su odhebali djikane, kad ces ti Bosnjo skupiti muda za tako nesto, pa da Balkan konacno prodise rijesen srpskog zla?
Samo kao turisti, i to ako obecaju da ce biti fini. Nista parole, nista provokacije, samo ako ce se ponasati kao civilizirani svijet. svoje lazi i politicke floskule neka ostave u svom tamnom vilajetu.
Oni ce jos malo bit turisti i u svojoj zemlji sa obzirom da im je zemlja sve manja i manja
kosovo republjik hasim taci presednik
Ekskluziva: Na stanici u Mitrovici trebao biti organizovan MITING ISTINE, pod nazivom sa voza : kosOVO JE SRBIJA. Ko u Ljubljani, daleke a bliske novembra 1989 ili na GAzimenstanu juna iste godine ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/44390/srpska_se_pruga_s_kosova_chuje_cirkuskim_vozom_kosovo_je_srbija_vuchic_i_nikolic_su_samo_ponovili_milosevicev_pokusaj_okupacije_ljubljane_iz_1989_godine.html
Ovo rekao,i živ ostao...da Srbi mogu na Kosovo,samo kao turisti...da ne povjeruješ...i to premijer Albanije,koja je bila simbol za siromaštvo,dok je bio šef Enver Hodža...mi smo u to vrijeme,za njih imali,mislim naravno SFRJ,ptičjeg mlijeka...ali,oni nemaju naš problem...oni su prvo Albanci...a poslije toga,muslimani,katolici i pravoslavni...a u nas,broji se čistokrvnost...zato jesmo,gdje jesmo...
Zar ovako da ih klepaju po ušima? I to još iz Albanije? oooo care Lazare, vrtiš li se u grobu ?
ETO TI SADA SRPSKI VOZ TRAZI TURISTICKU VIZU ZA KOSOVO, A PRIJE TOGA OBRATIO SE DODIKU ZA SAVJETE KAKO ISPUNIT OBRAZAC.
http://rs.n1info.com/a221537/Vesti/Vesti/Nemacki-mediji-Voz-koji-ne-vozi-nikuda.html
Cak im je i najbolji teniser porijeklom Albanac. :) https://www.youtube.com/watch?v=b1ouIDlMQLI
samo dzigerice i bubrezi od srpske nejaci mogu na Kosovo i to u paketima, odatle idu za daleki istok nekom indijskom maharadzi.... Ostalo moze samo na Karpate traktorima
Tvoje matere na blizi istok za gulash, corbicu, krvavice, dzigernjace, kavurme...
tako je legendo... Toj turskoj kopiladi treba zabraniti i ulazak na Republiku Kosovo... Oni su karcinom na supku svijeta koji treba radikalno iskorijenit, samo ostro sa genocidnom divljaci, sjeme im se zatrlo pogano
@JaJesamAlien ma, šta nam napriča? Zapjenio si mi nešto, pazi da ti ne pozli. Dok vi protjerujete iz Beograda, Loznice, Šapca, Užica, Kolašina, Nikšića, Prijedora, Bijeljine, Zvornika, Višegrada, i tako dalje i tako dalje, onda je to okej? Dok Hasanu Tufekčiću u dva rata ubijete 13 djece, onda je i to okej? Minirati Ferhadiju, Arnautiju i Aladžu isto nije problem. Šta hočeš onda? Kad vama neko radi isto ono što ste vi radili nama, onda dolaziš kmečati.
Haha, a šta ti očekuješ od vlaških kmečavaca? Nemaju oni tu veličinu a ni širinu da pogledaju istini u lice. A zašto i bi? Reče Dobrica Ćosić da su nastali na laži i da im je laž spašavala kožu više puta kroz historiju. Milić je konstatovao da njihovi potomci i ne mogu znati istinu jel je oni i ne pričaju. A Drašković je konstatovao i da su bolestan narod! Kud ćeš gore?!?!
Tači je sto posto u pravu,nisu se oni pomakli od devedesete.Isti je cilj i sada samo su igrači i taktika drugi.
ljimunad
Bravo Edi Rama te lumtë goja...
Kosovo, nažalost polako, dozvoljava sebi luksuz, da sa sjevernim državama polako koda veze! Nijesve u Americi i Njemačkoj. Ima puta da se i bez popuštanja neke stvari urede! Nije sve u pokazivanju mišića na srbski način!