Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imao sam priliku ici u Albaniju nekoliko puta poslom.Ima naravno prednosti u odnosu na nas ali ima i nedostataka.Licno mislim da sva ta fascinacija Albanijom ne potice od neke objektivne procjene situacije nego od nerealnog ocekivanja o albancima jer smo mi Titova djeca Albance posmatrali sa neke meni jos uvijek nejasne "visine", cime cime smo dodatno hranili nasu ionako neopravdanu prepotentost-smatrali smo da smo fakat Atlantida za sve ostale. Svi oni s iole malo mozga,znaju pojam "Albanac" ne podrazumijeva samo nepismene seljane albanske etnije (kakvi uglavnom dolaze kod nas) nego citavu jednu naciju, koja ima i Nobelovaca, naucnika,umjetnika i glumaca (koji jasno uglavnom ne zive na podrucju bivse juge nego na zapadu, pa ih zato ovdje rjedje i vidjamo). Svi koji imaju dvije ciste skontali su davno o kakvoj se propagandi radilo.Cinjenica da na podrucju bivse ju. (i uglavnom tu) jos uvijek ima dosta albanofoba ( i dr, fobija) govori zapravo zasto je ovaj region tu gdje jeste.
Tako i treba, Škiptari su ljudi sa kičmom, sdtavom i karakterom, ko će s ovim balijskim udbaškim titoidnim jadom i fukarom kad sami sa sobom ne mogu
Je li ovo ima kakve veze sa kvalitetom buhtlje u pekarama?
@PCM Pišeš sa toliko mržnje, pa bi čovjek i pomislio da su Albanci gađali 4 godine sa brda naš grad i ubijali civile. Kad bi tu svoju energiju (zbog vjerovatno životnog nezadovoljstva) iskoristio i nešto konsktruktivno uradio u svom životu, vjerovatno bi ti bilo lakše. Možda bi trebao da odeš do mezarja na Kovačima i pogledaš koliko je Albanaca poginulo u redovima ABiH braneći ovaj grad i narod i zemlju. A da su znali da će ih neko poput tebe nazvati otpadom, vjerovatno bi je branili još više. I još nešto; pokušaj da preskočiš listanje žute štampe i kladioničarskih biltena, pošto se po tvom komentaru vidi da si totalno neinformisan - nijedan pekar u BiH nije iz Albanije, svi su (uglavnom) sa Kosova, isti narod a različite države. Ova činjenica opšte poznata. Ovaj članak govori o ambasadi Albanije a ne Kosova. Sad se polako vrati na početak teksta, pa prije nego što išta napišeš, još jednom pročitaj sve dobro i razmisli malo. Pozdrav
@PCM 1. Nisam šljego, nego sam rodjen (kao i svi moji) u Starom Gradu (tacnije na Kovačima). 2. Kranje si nepristojan, nekulturan, nevaspitan i neotesan čim tako psuješ 3. Da li si ti uopšte punoljetan, jer ako nisi, možda još ima nade za tebe;a ako jesi onda će se psiholozi morati dobro potruditi oko tebe, da ne bi došao u ruke psihijatrima, a tad će već biti kasno 4. Izraz šljego se rijetko koristio u Sarajevu (mnogo je češći u Hercegovini) tako da samo korištenje tog izraza sa tvoje strane govori o tome da si baš ti šljeg'o iz ..... 5. Da li si ikad probao da komunicaraš sa nekim civilizovano bez psovki, vrijeđanja i demonstriranja spopstvene nekulture, neotesanosti i nepristojnosti ? Probaj dok još ima nade ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka drzava pravi ustede,samo kod nas se basnoslovno trosi u MVP-u.