Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DJECA VAS KAMENUJU
Šutiradu me gospoda, cigani me šutiradu. Šutiradu me s noge na nogu svakojaka nacija i vjera. A da imam 3000$ imala bi i ja stan na špijunku. JA SE NISAM KUPALA TRI GODINE
maco, ja trazim samo garniseru i kupatilo :))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
siptarska smrdljiva ciganska marva
Mi Tuzlaci ne jedemo pizze nego meso siptara iz mitrovice, samo smrdi na maymunsko meso
Treba znaci sve siptare poklati, djecu posebno, smrdljiva marva
Dajte adresu, da malome pošaljemo medalju!
Ja ba, četrnaestogodišnjak baš...
Kakvi budete večeras bićete doveka! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
srbi i albanci se toliko mrze jer su u sustini isti ..nebi me cudilo kad bi jednog dana genetika pokazala da imaju i isto porijeklo
Ne budite otrovni. Premladi ste. Ima i ljepših načina za gubljenje vremena od plitkih komentara. Npr. poezija. Uživajte: "...Kad je zgleda Mali Radojica, lijevijem okom progleduje, desnijem se brkom nasmijava. A kad vid’la Hajkuna đevojka, ona snimi svilena jagluka, njime pokri Rada po očima a da druge ne vide đevojke..."
Tebe ne bi cudilo!!! Ajde idi, zakasnices.....
http://www.telegraf.rs/sport/1789680-albanija-srbija-kvalifikacije-elbasan Toliko o tome da nas nema dole!
ima osjecaj da ce sad i albancima oduzet poene...
Nece amerika dozvoliti!?! Xaxaxaxa koliko si retardiran-tebi nema pomoci xaxaxaxaxaxaxa amerika nece dozvoliti... Ono mislis Obama licno caxaxaxc debilcino!!!
koji si ti debil majko mila. Toliki, da ne znas citati. Ako ti toliko mislis na Ameriku, ne znam gdje sam je ja spomenu?! Mozda u rijeci "sad" - sa time sam mislio reci "sada"...debilu glupi!
Nisu htjeli da kupe tuljumbe.
jes ga mama naucila redu!