Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ampak, ne brini bosnje ce da ti mamaru obore! U tome smo dominantni.
Bravo! I jeste vasa :)
serem vam se u sajt kad ne moze cirilicom da se pise!
p.s. Ljudi ovde ili ne uče istoriju pa ne shvataju da su i Bošnjaci (Muslimani) i Šiptari ništa drugo do poturčeni SRBI! ;) Ja bih vas poštovao i ustao svaki put kada vas neko spomene samo da kažete fino, jeste mi smo SRBI Islamske veroispovesti ;) Brate, veruj u šta hoćeš, ali ne brkaj činjenice;)
@ AntiSRB И да будемо у минусу наредних 50 година по -355,377 становника, опет нас је више него вас! Разумем ја вас, плашите се, и нормално је да мрзите свој највећи страх ;)
pamet je nešto izgraditi, a ne srušiti. bez obzira o kome se radi. pozzz...
Drago mi je da oni sto su Albance podcjenjivali decenijama i sa ksnofobijom gledali na njih kao na narod sposoban jedino da kolace i hljeb pravi sada uzivaju dok mi ovi otimaju Kosovo. S druge strane vjecna opsjednutost Albanskim natalitetom dovela je do toga da shvataju kako su Albanci u posljednjih 90 godina umnozili se 11 puta a ovi su od 2002 do 2011 izgubili 355.377 stanovnika sto su njihovi sluzbeni podaci. Ta brojka je jos veca, jer su sami priznali greske kako su neke ljude popisali 2 puta. Dakle jasno je da genocidni troprstasi nestaju kao narod, bioloski, i bijela kuga radi za nas i Albance posao, da mi ne bi morali u nekom novom ratu.
@realnost,Ako se u necemu slazemo to je lijepo ali ovo sto ti napisa ipak to nec` moc` da bidne!! Ima nas koji previse volimo svoju Bosnu jer sve ono sto nam je ispod i iznad bosanske zemlje je dio nas i to nam je svetinja.To smo jadni ,gladni i nenaoruzani dokazali i odbranili.
oborite vi njima 100 tenkova u nisu kaka stranica jer ako ih upale popusili ste ga
Do sada su znali samo skrnaviti groblja. Baš su tehnološki napredovali..
ampak pa zar u Skutoriji imaju internet? Uhh bas te napredni. Ja mislio u vas samo magarci, zmije, koze i te stvari.
mene samo interesuje kako je to saznao prvi Sarajevo-x?
A evo ga i Bosnjo javlja se sa EU baustele iz Slovenije. Cek\' pa danas je subota, mora da si kod kuce, cemu to Slovenac deder?
Realnost, jedina kvazitvorevina si ti. Pitaj roditelje i kravu tvog komsije.
Herceg-Bosna i Republika Srpska su buducnost kvazitvorevine BiH!