Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cedo, nisi valjda spao na to da se izvinjavas nekakvim satorskim kabadahijama, ako to ucinis bices ISTI kao i anamo oni...., ti si jedina nada da BiH nekada moze dobiti NORMALNOG susjeda....
Na sta spade Velika Srbija. Ne mogu formirati vladu ako ne pitaju nekoga iz Bosne.
Milorade pokazi im ko je najjači političar na balkanu... Posvađao Bošnjačke nepismene političare,smijenio bakira hadžiomerovica,postavlja vladu Srbije,...respekt.
Buahahahaha izvinjenje nego sta :)))
Ukinuti tzv \"rs\" i priznati Republiku Kosovo!!!
Ceda je umjetna opozicija. NI SLUCAJNO MU VJEROVATI!
Prvo je Lagumdžija morao pojesti što je s.r.ao , a sad i Čeda.
To \'samo ne na papiru\' ste izgubili jer ste poraženi u ratu. Ostalo je iluzija.
RS je Srbija .. samo ne na papiru .. kada bi se mirno razisli za par dana bi vec funckionisalo bez problema.. ovako se mora cekati na jedan dobar rat za kojih dvadesetak godina ..
Pa \"doboj\" dozvoli mi da te podsjetim da ono što ja pišem o šefu tvoje bande nije zapravo ništa novo, sve je već objavljeno javno, a opšte poznato je da tvoj veliki mafijaški bog se plaši čak i svojih sudija (nema čak ni u njih povjerenja).
PING 127.0.0.1
RAZLIKA IZMEDJU DODIKA I JOVANOVICA JE SAMO U TOME STO SE DODIK DROGIRA SLJIVOM-BRLJOM A JOVANOVIC CISIM KOKAINOM....
... prisjetimo se da je najkrupniji evropski mafijaš (Milorad Dodik) poslao svoje naoružane bandite da zlostavljaju goloruku omladinu Banja Luke, jer ta omladina pokušava sačuvati zelene površine u gradu od Dodikove građevinske mafije.
necu se direktno mijesati u sukob ali ja cu navijati za vehabije
necu se direktno vijesati u sukob ali ja cu navijati za hanefije
ČEDO EU JE IZA TEBE . SVE OSTALE KOJI GURAJU SVOJU KRIMINALNU I KRVOLOČNU POLITIKU ĆE BRZO BITI POSKIDANI NATO-RECEPTOM . NIŠTA OD ČEETNIČKE I MILOŠEVIĆEVE POLITIKE NEĆE PROĆI NI BLIZU KAKO ONI MISLE , A I TADIĆ JE UKA KIO MOTKU . ZA PAR MJESECI ĆE SRBIJA IMATI NOVE IZBORE KOJE ĆE USLOVITI EVROPA JER SU SE ĆETALJI RASKOKADALI .
sve sto si napiso je istina,islamizirani Srbíjanci i Bosanci su dokaz