Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosječan kliksaš nije u stanju ni pročitati ovaj tekst sa razumijevanjem, a kamoli nešto slično sam napisati, dati mišljenje, diskutovati kulturno. Veoma smo tanki sa obrazovanjem, slabo se čita danas a puno pametuje. Žena je baš lijepo sve rekla. Bošnjaci nemaju visok nacionalni ponos, nit se razvijaju kao narod, ni ekonomski ni kulturološki
Šta je lijepo rekla molim te? Da trebamo izaći iz uloge žrtve? Jel se tako Jevrejima reklo nakon drugog svjetskog rata?
@gjuro majmune usraski pa vi ste bili ti koji ste pocinili genocid nad Jevrejima u ww2 zajedno sa svabama i cak ste gore zlocine cinili od svaba da su se i oni sami zgrazavali vas i nad nama Bosnjacima ste pocinili uzp 90ih i "heroji" ti smrde po zatvorima u evropi i zegu ih crna braca s obrezanim anakondama a jedan "heroj" tj kukavica sraljak popio praljkovacu i vi ste zadnji koji imate pravo ikome da pametujete o bilo cemu
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Mudra žena. Jedan mudri bošnjački političar je od svog naroda prekrižen jer je nešto slično upozorio prije 15ak godina. Da li je danas taj narod zreo da prestane djelovati samo iz pozicije žrtve?
Prvo Bosnhaci nisu u ulozi zrtve.Bosnjaci jesu Zrtva.
Bošnjaci, između dvije pretenzionističke ekipe i u grotlu evropskih nacionalizama i globalne islamofobije, nemaju više taj luksuz da budu merhametlije, kozmopolite, inicijatori mirovnih politika... Preostaje nam otvoreni nacionalizam kao jedino sredstvo borbe i niko, ko je svjedočio zadnje tri decenije ovdje, nema pravo da nam na tome zamjeri.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za nju je Kosmet nezavisan, što najbolje govori koliko mrzi sopstvenu zemlju, zato vam je uzor
Prenosite izjave žene koja je pozivala na ubistvo predsednika sopstvene države, treba da vas je sramota
Za ženu su Srbi genocida narod, a Republika Srpska genocidna tvorevina. Žena je ološ nad ološima
Dotična je pozivala na ubistvo Vučića, za takve stvari je davno trebala završiti iza rešetaka
Samo srbomrsci daju izjave za vaš smešni portal
Aida uvek govori protiv svoje zemlje,uzas.
Ova Aida je jedino poznata po izrazito antisrpskim stavovima u svakoj prilici.
Kako se samo svi srbomrsci zajdeno dogovore pa saradjuju na ovakvim tekstovima o nama, Aida je ziv primer zene koja nema sta da kaze pa medijsku paznju hvata preko nas.
Aida bolje da gleda svoj zivot i da se batali price o Srbima. Posto smo mi za nju genocidan narod zasto nam onda pridaje toliki znacaj i ne moze dan da prodje da o nama ne prica.
Aida bolje neka lec svoje traume posto ih ocigledno ima na pretek, jer vidimo da se definitivno radi o jednoj umobolnoj osobi kojoj je podhitno potrebno lecenje.
Sta pricati o zeni koja unistava murale, poziva na Vucicevo ubistvo a u svoj izjavi za medije ne moze a da ne provuce ime Vucic.
Ko je Aida da sebi daje zapravo da prica o srbima? I zasto uvek imap otrebu dap rica o nama a ovamo smo za nju genocidan narod.
Aida Ćirović nema blage veze o istoriji Srba.
Лепо приходује Аида од антисрпства колико видим.
Aida je zlo koje toliko mrzi Srbiju, da svakodnevno vređa Srpski narod i ne prestaje da pominje Vučića jer očigledno nema svoj život.