Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipičan dogovor vrhova dvije države.
ne treba nam u bosni ova izdrkotina
za ove nepismene drigerase sa Kosova vas je priznalo 90 od ukupno 178 drzava na planeti zvanoj zemlja osim ako neracunate i ostale planete suncevog sistam.
"policija samoproglasenog KOSOVA..." izvor srpska nazovi novinska agencija,a drzavu priznalo skoro 200 medjunarodno priznatih drzava i to one najbitnije i najvece,sto...da ne ocekujemo da nas jos bg pasaluk prizna.KOSOVO JE REPUBLIKA a šlagvort za ujedinjenje sa albanijom,nek puknu dusmani oppa
Ne možeš vjerovat. A mi mislili da će ga izručiti. lol
hajd vam keljmendi kod jarana fahre
I bolje je, neka ga tamo