Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čitaj: nikako da nas zapadne da budemo na čelnim pozicijama :D
To je i poenta... Hoce Jasmila i ekipa na budzet
Pa hoce da se uvale na sve moguce pozicije. Sad nije dobar jedini ministar koji radi svoj dio posla onako kako I treba da radi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakve gluposti i licni interesi... Nikad vise sposobnih ljudi nije postavljeno i opet ministar ne valja... Hoce budzeta da se dokopaju pa da dodje Bili oko rekli bi da je nesposoban
Cuj da podnese ostavku jedini covjek koji radi svoj posao. Sram vas bilo kvazi reziseri. Kakav bezobrazluk
Satro rezideri necete uspijet da otjerate ovog covjeka. Neradnici obicni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo ga Nasa stranka i Jasmila Zbanic malo gaze. Uhljebi iz NVO. Neka Jasmila kaže koliko je para uzela kroz projekte, sa svojim pajdasima iz Naše stranke.
Ovo je nacin da Nasa stranka ima SVE pozicije na direktoskim mjestima, od Dine Mustafica pa nadalje, s tim da kao fol oni nisu nikakva vlast vec opozicija. Kako je ovo samo perfidno.
Najveci ublehasi. Samo hoce svoje guzice da montiraju. Ne valja im niko i nesposoban je ako nije clan Nase stranke
Ja mislim da je Jasmila Zbanic predsjednik ovog udruzenja. Inace Jasmila najveci ublehas jugoistocne Europe
pa ovo je istina sto redatelji pisu. uzmi bilo koju instituciju u drzavi uvijek se isti šefovi vrte u krug. duze su na pozicijama neg sadam husein.
Kultura u BiH. Sta je to je li se to jede, pije, drnda? Sta
Reditelji pritiv zdravog razuma vol2
Hocemoninmi na budzet vol 345
Pobuna reditelja Vol.2
samo podobni :)
Jel to Fadil Opancic dosao?
Hahaha došao došao i Jasmili Zbanic se on ne svidja.
Ovo je dobar primjer kako DF "***litizira" upravne odbore.
Super bi bilo znati bar jednu uspjesnu javnu ustanovu u BiH u bilo kojoj oblasti. Sami sebe unistavamo, a najbolji smo na svijetu u trazenju krivca za sve.
pa realno, krivac je onaj koji je zasro svojom vladavinom...nemoze niko drugi krivac bit...sada drugi moraju ispravljat greske prethodnih..da nam nije ovog DF ovca, muzej bi bio ofarban u zeleno....