Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"_Za govornicu je ponovo stupio Dodik, ističući da on pripada onim ljudima koji vjeruju da svaka inicijativa EU nije uvijek dobronamjerna. "Šta ćemo ako sve poslove završimo sa osmijehom, a EU štampa pare bez pokrića? Da li ćemo time zaštiti našu ekonomiju?" :)))) Pa ti si čovječe prije nekoliko dana tražio da BiH štampa novac i to 2.000.000.000 KM! Htio si nas dodatno oslabiti i izazvati haos u monetarnom sistemu. A sada se kao, pribojavaš zbog EU da ne uradi isto šta si ti htio :))). Za razliku od tebe, tamo sjede pametni ljudi. Tebe je njih strah.
"Radna verzija predložena od Predsjedništva bila je apsolutno neprihvatljiva i zahtijevala je korekcije kako bi se zaštitio ustavni poredak BiH. Mi smo za evropski put BiH, ali on mora da poštuje integritet RS." Viškoviću upravo suprotno, al hajde ti hajvanu dokaži:))))