Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko uređuje ove slike, ko je grafički dizajner hljeba tii, taj pojma nema.
Indijci, koji prave ovakve fotografije za 2-3$ 😂 Pun ih upwork i freelancer 😂
Prestizna nagrada sa netacno ispisanim imenom?Indija?
da li imate srpskih gena i kako vam se pradjed zvao?
Čestitke, svaka čast dotićnoj. da je više ovakvih, svijet bi nam bio bolej mjesto.. vidim sve neki hejt komentari. propali ste ko kauč
Kakvih sve negativaca i primitivaca komentarise na ovom klixu za nepovjerovati. Vijest nadasve pozitivna, uspjeh osobe iz naseg okruzenja za respekt, al jok, nasli se jadnici da komentarisu njen izgled. 21. je vijek pa razni cobani s planine koji imaju vremena na pretek mogu da komentarisu svjetska zbivanja. Cestitam damo na uspjehu, ne obaziri se na komentare, neki moraju sve obezvrijediti kako bi utihnuli nemir u sebi zbog tudjeg uspjeha.
Moram kod oftalmologa, rekoh vidi Barbie, k'o lutka je 😁
Ovo je ona sto je visila na Badoo prije 5/6 godina 😁
Ja reko najava za film barbie
ko najava za zvjezde granda
ne znam kako je nije stid da trazi da se objavi ova cirkusantska internet nagrada koja se inace placa. bolje da si trazila intervju da uradis za klix pa pricas malo o svom radu nego ovo.
Može li novinar objasniti - po kojem kriteriju je dodijeljena nagrada PRESTIŽNA!? Po kojem kriteriju su se prijavljivali nominovani!? Samo u BiH postoji na desetine hiljada nastavnika u učitelja - ko je nominovao dotičnu ispred BiH?
AKS Education Awards iz Indije?
Ja mislio Barbika
A i ja bi joj dodijelio brate mili, cvijet bosanski
Hahaha, baš smiješno.