Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjina preporuka EU vezano za energetsku stabilnost je: jeb ite mater Rusima na proljece i ljeto, a pocnite ih gotivit tek na jesen i izgotivite ih maksimalno zimi. Bosnjo ima dugu tradiciju uvlacenja u pak as i ne prica to beze
Projekat BosnaEnergyJeftino4EU
Kakvog energetskog siromaštva kad je BiH medju najbogatijim državama u evropi po energiji po stanovniku? A te planove da se struja proizvodi za Hansa i izvozi i prodaje mu se po 9 centi po kilovatsatu zabijte germanofilskoj materi u zicagu.
Kad ce se ta srectva davati gradanima. Dje i kad ce se poceti primati zahtjevi.
Neka se EU okani nase elektricne energie, peleta, uglja i suma. Odmah ce cijene u BiH biti normalne i dostupne za lokalno stanovnistvo, pa nece ni biti potrebe za ovakvim preseravanjima putem dinansiranih reklamnih biroa.
*finansiranih
Pa gdje je tih 70 miliona, evo jesen na pragu?