Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo se podmetnuo pozar da se naplati od osiguranja
Nema od tekstilne industrije nista ,zadnja grana , slaba je to para . To se samo radi u bijednim drzavama kao Banglades , Pakistan , India . CNC masinstvo je TOP poslovi Tj najvece pare danas u svijetu.
Kula izvozi u Njemačku od skoro svog osnivanja. Neposredno prije požara je otišla gotova roba za izvoz, srećom. Slabo oni šiju za domaće tržište i da su prioritetno bazirani na njega do sada bi propali.
Zar to nije vlasnik novalic? Dzaba obilazi tzv premijer hodzin pijun i marioneta za par dana valja mu opet u komunalno preduzece Lukavac odakle ga je izvadio hodza hahahah Zamisli lik radio u komunalnom kao pravnik citaj uhljepcina struhla SDAovska i odjednom premijer hahahaah
Jaro moj al ti smaraš po komentarima za SDA i Irfana, ispadaš fgr botina a vjerujem da nisi.