Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhljebi stranacki nista vise ....
prije toga je uspostavljena prva multietnicka policija u BiH.....i to u Brckom.....
jako rade posao....uzimaju mito i korumpiraju ljude...svercuju preko granice...a migranti im ulaze kao u svoju kucu...:)...ni jedna agencija koja je na nivou bih nije vredna pomena...od suda i tuzilastva preko vojske do sipe i ovih granicnih kriminalaca....a koji su banditi i lopovi tek ministarstvo vanjskih poslova ili agencije za prevoz ili veterinu...tamo se nezna ko je veci lopov i kriminalac...
@Realno25 ..razumijem da su tebi dobro...ti si jedan od njih koje je daidza uhljebio na budzetu....ima i jako puno srba koji su tako uhljebljeni...mozda cak pola od ukupnog broja...a ja ti kazem da mi dizemo kredite da bi njima isplatili plate a oni jos 5x toliko ukradu i korumpiraju....ako ti volis sto propustaju migranre nemam ni ja nista protiv..neka ulaze....:)
Nije se odmah zvala Granična policija nego Državna granična služba (DGS).
i onda im ilegalno udje par hiljada migranata.....e jeste efikasni u pm