Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imajte bar malo postovanja
Dragi moji bosnjaci, gdje je kraj vasem licemjerstvu i dvolicnosti. Ovdje pljujete NATO, a kad dodik kaze da nece u NATO onda drvlje i kamenje na njega. Ne volim dodika ali cjenim to sto ima svoj stav i muda do koljena, a mi ih nikad niti smo imali niti cemo.
@Brozni Koji Bošnjaci ? BH patriote nisu za NATO samo stid ih je priznati da je Mile u pravu, jer sere po drugim pitanjima.To što SDA pjeva pjesmu ,to je jer su čifutske cuke, a gazde im narede da tako kevću.
stigle ga dove hiljade majki koje su izgubile djecu sad kralju lagano se okreci na raznju
On iz Osijeka otisao u Avganistan, pa sta je ocekivao, nije on posten covjek otisao u inostranstvo da posteno radi, otisao kao tzv. pas rata
Hoćemo i mi u NATO, jel tako?
Lakse nastelit posao u BH telecomu neg afganistan preko BH vojske
Sucut porodici.
Ma ja bi to sve raspustio, kakve crne mirovne misije... ako im se talibana, neka talibanaju do mile volje, ali isključivo u granicama svoje zemlje
Allahmanet
Saučešće Hrvatskom narodu i porodici ovog vojnika. Mozda izgleda nelogicno, ali dao je zivot za Hrvatsku. Kako to - malo duza je prica.
@drugi profil Dao je život da bi Kolinda mogla botoksirati njušku i silikonirati guzu.Ne vidim drugu svrhu.
Počivaj u miru hrvatski ratniče😥🇭🇷🕯️
El fatiha
Zao mi je te djece.Niko nikada nije vladao Afganistanom cak ni Aleksandar Makedonski i ne znam sta je to sto velike tjera da salju svoje vojnike u Afganistan ovi manje drzavice nisu bitne jer moraju slusat velike i slati svoje vojnike .
I muslimanski dio bosne će u Nato. Moraćete i vi u Afganistan.
@HrvatskaHercegovina9 lafe, nema muslimanskog i nekog drugog dijela, Sve je jedna drzava, a vojska te drzave vec jeste u Afganistanu, odavno.
@HrvatskaHercegovina9 Vojnici Armije Bosne i Hercegovine (Pravoslavci,Katolici,Muslimani) odavno su u Afganistanu ,hvala Bogu dosada nije bilo problema
Fuck NATO!
Ljudi su mi pricali da dodju zapovjednicima njihovi šejhovi i traze para da im ne dolaze i ne napadaju,ako daju niko ne dira ako ne daju nafataju budalcina koje nafuraju na sveti rat i BUM.
@Volimkadnistanevolim To je istina