Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko bezveze glupih smrti na cestama to je brate strašno! Pa nisu valjda samotako ograničili brzinu! Smanjite brzinu i oprezno vozite, čuvajte svoju a i tuđu glavu! Sućut porodicama!
Otvorite komentare a za sve druge tragedije za koje nisu krivi drzavljani BiH komentari zakljucani?!
Jesu li državljani BiH ili Hrvati iz Hercegovine?
Hrvat iz Hercegovine , predstavljaju se ko Bosanci samo kad treba oljagat Bosnu itd.
Hrvati iz BiH većinom imaju hr.putovnicu, samim tim su državljani Hr., ne bi ih identificirali kao BiH državljane...kužiš!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako ce da zna kad u Bosni nema tunela
Jel golf
Najgore od svega sto prosjecna osoba u bih misli da su ogranicenja stavljena da bi ih se ogranicilo jer kao neko zeli da se pate. Cuo sam i komentar tipa kriva je drzava jer nisu u stanju napravit brze ceste i sl. Svaki put kada odlucis da vozis brze od ogranicenja stavljas i sebe i sve druge u zivotnu opasnost. (Radim u bransi znam sta govorim).
mi gdje god odemo napravimo sranje
Ovo je Hrvat iz Hercegovine, ali zbog dvojnog drzavljanstva se stavilo Bosanac , da nas ljaga...
Saucesce porodicama!
Cemu otkljucani komentari ???
Da ljudi napisu da vozaci smanje svoj ego a time i brzinu
da opomene trkace