Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze li se kako kupit ovaj gete certifikat bez da se uci
Samo debil može otići gore da švabama guzove pere.. I u BIH se može lijepo živjeti ko hoće da radi..
Nije sve u parama. Ja evo uskoro idem, ovdje imam platu koja je skoro 3 prosjecne plate, i opet idem. Ne zbog para, pristacu gore i na nizu ali da mirno spavam. Da imam uredjenu drzavu, da nemam "predsjednika" koji pljuje po drzavi od koje uzima pare i prijeti odcjepljenjima, da nemam drugog koji bi da otkine svoj dio gdje ce praviti aparthejd nad svima koji nisu njegovi, i treceg kojem je babo ostavio drzavu u amanet nekakvim turcima.
haha brate glupa ti je prica, znas koliko nas ima na drugim pozicijama, ja konkretno radim kao inzinjer, imao sam odlicne uslove u bosni i opet sam otisao. nije fol samo u parama vec u kvaliteti zivljenja. Ima tu mnogo faktora, pare su samo jedan od njih. U BiH nedostaje toliko toga, taman da ti je plata 6000KM, lisen si mnogih stvari koje su na zapadu normalne.
Njemački je dobro strukturiran i jednostavan za učenje. Kad ga dobro savladaš, otvara ti se novi svijet.
Ali kaze se jabuke i kruske😂
znali smo da ste vi, opet necu
Kako baliju nauciti,kad on u Sarajevu nema ni vode da guzicu opere
Ne mjesaj kruske sa kruskama
E ja nešto više volim engleski
Haj ne petljajte. Njemački jezik je najružniji, najnelogičniji i najteži za naučiti jezik na svijetu. Od toliko jezika u Europi niste mogli uzeti neki normalni za govorni nego ste morali izmisliti neku svoju nakaradu od jezika.
Nemas pojma o jezicima ako mislis da je njemacki toliko tezak. Da ima pravila - ima. Ali sve u svemu, nas nije nista laksi, a vjerovatno je i tezi za nauciti nego njemacki.
Nije ti niko kriv što si glup i nemožeš naučiti!