Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Salekajte još Brnabićku, i gej parada može početi !!
Ovaj je najveci grijesnik ovo je sotona
Smradovi nemojte zaboraviti djecu povesti...dosao vam je Irinej...za svu djecu koja nisu napunjena u crkvi sad im je prilika 9-ti da nikad ne zaborave taj datum...ako niste sigurni koja djeca su nevina stavite ih da kake,ako istresaju obradzena su ako samo kake onda je Irinej tu da to popravi
Evo dosao Irinej...dosadila mu mala smrdska djeca pa da malo okusi milokrada i ostale genocidase
Pope pa on psjuje boga javno, istjeraj mu to a utjeraj dobro.
POPE MAJKU TI EBEM
Hodže i popovi - najveći lopovi. Ko je ubio Davida?
Ovako su, dok je Bog po zemlji hodo' vjerski sluzbenici ljubili u ruku bravara.... sve se poremetilo...
Iako se fotelje Dodika i Vučića tresu....ovom prilikom želim sretan dan republike: Republici Srpskoj kao i nadolazeće praznike-Dan Republike Sandžak,Dan Republike Vojvodine,Dan Republike Šumadije,Dan Republike Herceg Bosne,Dan Republike Istre i da ne zaboravim Dan Republike Brčko Distrikta
@shomy. Sam jedan primjer hodza koji je djecu? A sa druge strane ima mnogo primjera.. Zato poklopi se.
@Srbskazastava. Upravu si i ja ćestitam manjem entitetu u Drzavi Bosni&Hercegovini. A ponosno lićne i pasośe najljepśe na svijetu imate. A pare jeli KM? Eh da se bavite ekononijom i manje mrźnjom prema svemu ne pravoslavnom kako bi to bilo bolje za sve.A vako sam karcinom rs u bosni je.
Jos Kacaveda da dodje i orgije pocinju.
Tacno je pet recenica u clanku. 5! A komentara ce bit milion. Kad nesto ne priznajes i kad je nesto nebitan dan, ne pise ga se velikim slovom, niti neki entitet zoves republikom, ako to po Ustavu nije. I mi Bosnje smo malo pogubljeni u svemu. Dok se svadjamo oko zastave i imena naseg jezika, raja nam pise neke dane velikom slovima i osta to dok je nas. Ali ne konta Bosnjo.
crkva stoji iza svih genocida
a vulin... dacic ..
Ko je ubio Davida ?