Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast momak i zelim ti svu srecu ovog svijeta na tom tvom putu kao i da ti se sve zelje ostvare.👏👌
Mi iz SDA smo također pokrenuli reforme,a to su ;uništenje državnih kompanija-uništenje penzionog fonda,svrgavanje podvalama vlade u ks...itd
Vise ovakvih 👍
Da si ziv i zdrav 100 godina ...
Ovaj čovjek je nešto poput jedne male svjetlosti u opštoj tami. Starno sam oduševljen člankom klix-a i ovim plemenitim momkom. Sve naj od mene.... rijetko šta pozitivno čitamo/gledamo u BiH i regiji!!!
Vidi se da je Hrvat. Human, kulturan, obrazovan.
Nije Hercegovac 100%
@Bhjecazzoooooo Sta je to hrvat, jel se to posjeduje neki certifikat, ko ga izdaje...
Sve najbolje i svaka cast , podrska nazalost samo na rijecima kao i kod vecine mojih sugradjana 🖐️
Svaka čast! Sve najbolje!
🍻🍻🍻🍻🍻👍
Poslije porodice Dzeko, dezurni komentatori su spremni i da ovog pozitivnog lika popljuju.
Novine netrabaju praviti politiku niti to znaju niti moraju, samo razvaljuju još svoj poziv a građani umjesto informacije dobiju mišljenje. To vam je kao onaj film kad je albanija objavila rat SAD.
E moj Dejane,previse je danas budala da bi normalan covjek uspio vratiti sve u normalu a vidis i sam da je narod sve ludji i blesaviji i pored toga sto smo napredniji nego prije 40 godina.Ne pomaze nam sva tehnika svijeta da postanemo bolji ljudi,bit ce samo gore.Cestitke na dobrim djelima i sve najbolje u daljem radu i zivotu.Covjek ti je jedna velika zivotinja.....
Oduvjek sam govorio, nisi svi hrvati isti... evo pored Mesića ima još jedan normalan.
@jaba Nek si ti njega uporedio s Mesićem da malo začiniš - baš nam je bilo dosadno...a tek kad bi ga upitao što misli o hrvatima u BiH...e tek tad bi bilo veselje i pucali bi komentari ovdje..ovako..nas par koji navratimo da čestitamo čovjeku - gdje god bio dok čini dobro.