Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomozimo bivsim borcima ABIH koji su na birou i nemaju nikakvih primanja
Fino ste u tekstu naveli, ta djeca su budućnost Austrije
Sve letim, pomaže li ko studentima u Bosni i Hercegovini +
Ljudi koji ruzno pisu o nasim studentima u Austriji treba da znaju da je tu 90% djece koja je dosla sa 1000 eura i zivi od prvog do provog, rade po 3 posla i vrlo cesto pomazu roditelje dok ganjaju vize, fakultet, posao i milion birokratskih stvari. Nemate pojma koliko je to tezak i nesiguran zivot.
Sto je bagra ratnoprofiterska slala djecu da studiraju vani? Ko ih je tjerao?
jesu li se ti studenti ranije ikad ukljucivali da pomognu studentima u BiH, nisam cuo. onaj ko ima placati studira tamo, ako nemas pa vrati se sine ovamo. ima i ovamo studenata koji su bolji ali nemaju uslove za studiranje vani. ne podrzavam ovo
Pomozite im, doci ce u Bosnu godisnje na mjesec dana, pricati kako im Bosna nije dala nista (Kurz im je vjerovatno placao skolovanje do fakulteta) a da ste vi bijednici koji zive u rupi u koju se oni ne bi nikad vratili.
pomozimo studente u BiH, ucenike u BiH, one koji su ostali bez posla, trudnice koje su ostale bez posla,bez naknada bez primanja. Svaka cast i studentima vani ali smatram da njima pomoc ne treba. vecina njih je dobrostojeca
Ovi ne kazu Mi bi se Vratili Kuci,nego posaljite nam Para,Nestalo nam 🤣🤣🤣🤣a ebo,A i Sliku su Dobru Odabrali🤣🤣🤣🤣🤣
Neka odu kod Fadila na privatnu radnu akciju.
Mnogi od njih do sada su hvalili Austriju do neba, i govorili ma kakva BiH, necemo se tamo nikada vratiti. Oni znaju kome se trebaju obratiti za pomoc. Prvo neka se obrate Sebastianu Kurzu, predsjedniku vlade ili tuzlanki Almi Zadic, koja je ministar pravde.
ok. jah, razumijem probleme u kojima se nalaze al po cemu se to razlikuje od problema u kojim se studenti u BiH i njihove porodice nalaze. OVo mi vise zvuci kao poziv za pomoc za nasu dijasporu i strance, i trebaju im pomoc nisu svi djeca imocnih - Nikola Tesla je studirao u Austriji a nisu mu roditelji bili bogati. Zelim reci dosta studenata u austriji je nadareno a iz srednjeg staleza takvim je mozda potrebna pomoc. Pozdravljam poziv ali je zavrsio na pogresnom portalu.
Evo odma,samo imena dajte i imovinska stanja Hvala
Idite berite Sparoge gospodo Studenti! Sad bi svi Dzabaluka! Mrsch
Nisam se ovako ismijao od kad mi je Dedo umro
I ja sam na privremenom odmoru, nisam bio prijavljen pa Dilfin zakon za mene ne vrijedi, imali ba ko da meni pomogne
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha,oj boge nisam se ovako nasmijo ne pamtim