Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...hahahaaaa...e svaka čast...bio sam baš prisutan.......uletiše sa Grbavice.......pa preko Pofa.....prema A. ambasadi.......i na raskrsnici na Pofalićma, UZROKOVAŠE sudar...tri auta.....aferim... ;-))))
Odlicno!!! Odmah ih potrpajte u hrlikoptrere i pravac Banja Luka!!! Osloboditi kidnapiranog Tokica i pohapsiti teroriste koji su ga kidnapovali sa zastavom R BiH i njihove naredbodavce!!!
hahaha ma ko ce hapsit ba?
a i vi sarajlije se brzo uznemirite, dusice slatke :))))
MA SRANJE ZIVO ,,SASVIM SLUCAJNO AMERICKA AMBASADA AL SE BOJITE ,,SAMO NJU TREBA STITI KO JEBE OBICNE GRADJANJE BIH,,NARAVNO OVO PRIPREMJU AKO DODJE DO PONOVNIH DEMONSTRACIJA
A kad Mevlid vjezba uhapse ga specijalci.
Hahahahahahaha!!!
Sta se to sprema,ovo je nesto vise od same vjezbe..
Babo, babo što `no onaj čiko bere oblak?
Zašto sve u blentitetu federacija mora biti na latinici a i na ćirilici, dok u blentitetu PC sve na ćirilici?
Policijska vježba a na drugom kraju grada se pljačkaju banke pa da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
bice onako kako USA kaze
Ja sam iznenadjen i uznemiren.
treba ih tuziti za uznemiravanje i dusevnu bol
opa pazi ti to da BH policajci budu spremni za vanredne situacije ... znaci nesto se kuha u UVALNOM uredu Obame , nesto spremaju pa lafo da nasima marinici pokazu a marinic telad samo takva a nasi su jos veca ako ih budu ovi obucavali ...... bice belaja vidjet ce te CIM SU OVI DOSLI NESTO LAFO OVO ONO
pa da ovo ti je ona njihova :'' Spremi i obuci da se nas amer ziv vrati kuci '' to ti je obucavaju nase u slucaju napada na ambasadu da izvedu amere zive i zdrave ....... a nasi ublehaci to ne kontaju
Svaki uhapseni statista je primi po 50 KM dnevnicu, statisti od ranije poznati policiji. Uglavnom rodbina ;)
http://***/novost/189472/usred-bijela-dana-usred-sarajeva-uz-prijetnju-nozem-oteo-torbu Prvo riješite ovo pa onda se borite protiv ''terotizma'' !
To Ameri, samo vježbajte! U zemlji gdje 90% Bošnja podupire terorizam na sve treba biti spreman, samo im po pi*ci dajte ;)
Ne ljutite se Bolješnjaci, nisam ja kriv što veličate i podupirete terorizam ;)
Evo americkog Jade Helma i kod nas....