Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam namjerno, govorila jace JACE!!! Oprostite mi
alme treskara
Pogranični dijelovi Bosne i Hercegovine na zapadu imaju svoje IME! BOSANSKA KRAJINA! Sem toga zemljotres se osjetio i u središnjim i istočnim krajevima Bosanske Krajine. Pogranični pojas Bos. Krajine jeste uzak i otpada na Donje Pounje, Zrinsko gorje, Gvozdansko gorje, Bišće, i Donje Pounje, Pliševicu. Za tvoju informaciju novinaru, zemljotres se širi radijalno a na granici se ne odbija nego se ravnomjerno širi dalje jer za njega nema granica. Granice su samo u našim glavama.
e krajino, rano grdna, toliko bitna ali nece proto sarajlije to da priznaju i da investiraju. Mnogo dobar, drustven i snazan narod. Koga god znam iz krajine, stvarno super ljudi.
Klikeraš, potvrđujem tvoje riječi.
na otoku ostecene kuce….
Jel ga koja osjetila