Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno šta god da se izgradi biće ljepše od onog rugla..
Amin!
odličan je naslov ko ga je smislio treba automatski dobiti otkaz.počelo rušenje stambene zgrade pored hotela bristol u sarajevu za potrebe velike britanije. pa nije london! zbog preseljenja ambasade velike britanije i izgradnje zgrade na lokaciji u ulici fra filipa lastrića počelo rušenje dotrajale zgrade jer na istoj lokaciji bi trebalo da se izgradi objekat u kojem će biti smještena ambasada velike britanije pres služba općine novo sarajevo.
realno ruglo zgrada i za cudo da se kod nas neka stara zgrada rusi.. jos tu kvadrat vrijedi bar 2000km :) ne dam ispod uradio sam wc 1990 renoviran :)
Ovi Britanci baš navalili da istisnu turski uticaj na Federaciju i ruski uticaj na RS.
Pitam se da li u Zagrebu ili Beogradu i jedna ulica nosi ime nekog Muslimana
glupo pitanje...
Amerika i Engleska biće zemlja proleterska.
Ovo nesto ogromno ce da bude .. japanski stil ...samo za mrsave !
Zna li neko sta je sa onom zenom sto jedina nije htjela prodati stan u ovoj zgradi. Svu su bili devastirali zgradu, one stanove koje.su otkupili samo da bi tu babu prisilili da im proda. Da je nisu mozda ubili ili su je zajedno sa ovim ciglama poklopili
Jesu li dovoljno blizu ruske ambasade, da bi mogli imati dobar signal, a turska ambasada nije daleko.
Ruska je u Banjaluci
Za sad Mile i Covic najvise rade na tome da stranci nalaze razloge prisustva i mjesanja u stvari ove zemlje. Umjesto da rade na uvodjenju kao prvo ZKP i svih demokratskih EU nacela, on radi na rusenju drzave koju, ako do sad nije, onda nece ni od sad srusit.
da hofe pasti na ovu staklenu zgradu
Nece tebi niko govoriti sta ces ti rusiti, brooooto