Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjacima nije u interesu da POKRECE tuzbe za Bljesak kad smo i mi imali koristi od operacije. Covicevo i Dodikovo maslo za spas Gordane Tadic, zahtjev je stigao iz Banja Luke
@mergos...sanse za spas Gordane 0%. Zadnji trzaji onih snaga koji zele da je spase, cak se i Konakovic pokrenuo preko tragedije porodice Memic i FERAGETA za spas Gordane. Ona Gordana koja je u fijoke sakrila 1 500 ratnih ubica sa preko 5000 predmeta i dokaza. Ubrzo sve izlazi iz FIJOKA I OCEKUJTE MASOVNU BJEZANIJU OVIH DANA ZLOCINACA KOJI SE DO SADA NISU RAZBJEZALI PO HRVATSKOJ I SRBIJI..
Bosnjacima ako nije u interesu pravda za druge, nemaju pravo da istu traze ni za sebe onda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drzavno tuzilastvo u Sarajevu je podnijelo ...Komso i Dzafo potpisnici. Tko vas ne zna suncokreti
Republika Bosna i Hercegovina
Lahko ćete odbaciti Plenkoviću - problem nastaje ako to sve ode do EU sudova. Zar ne.
Sto se tice Bosnjaka treba im dodijeliti jos medalja :) Realno zasto bi Bosnjaci bili protiv necega od cega su imali koristi? Nema logike, znate vi odakle ovo dolazi gospodo :)
Nikakvi procesi,nikakvi zločini,nikakve istine... Ko jamijo jamio.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 pravda BiH
Da nije smijesno bilo bi tragicno, isti ti generali su spasavali izbjeglice iz BiH a mnogima guzice
Mozete ga podojit lako
Niti jedan Bosnjak porzaje ovo, mi smo i zo ne u malom broju branili Hrvatsku, ovo zlo dolazi iz Banja Like i Mostara, da bi jos vise zatrovsli odnos Hrvatske i BiH.Gordana Tadic je zlo kojim upravlja osovina Dodik-Čovic.
Plenky to je tvo jaro Dodik, Pupavac i drugi koji ti pomazu da budes na vlasti. Sigurno ce tyi traziti neke nove ustupke na ustrb Hrvatske.
Ministar pravde BiH, iz HDZ-A, glavna tužiteljica iz HDZ-A, Sarajevo im krivo.
Ti kad bi mogao, odbacio bi i presude za UZP u Hagu, al Johnny, nece da moze! Mozes u svom malom pasaluku da ustastvo prodajes pod lijek, u Evropskoj apoteci, koja je namazanija od Hrvatske, takve stvari, poput Haga, koji presudjuje u korist pravde tj. Bosnjaka, trpe, jer im je to zadnja grana covjecanstva, ma koliko jeste tesko priznati svijetu da su muslimani, kao i u stotinama drugih primjera u historiji i danasnjici oni ugnjetavani a ne obratno! Da se ne varamo!
usput zahvali se covicu i dodiku jer su vam taj zahtjev omogucili
joj ovog pakasa
Produvaj ga Miletu glupane
Kako znas? Zar tuzilastvo nije nezavisno?