Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi dobiju po 10,15 godina sto su momka na pravdi Boga izboli u tramvaju zbog.one retardirane floskule sta me gledas, a Hadzija dobije 20 godina sto je ubio ljude koji su umalo njega ubili i jos nisu kaznjeni nikako, znaci Hadzija je preventivno spasavao sebi glavu jer bi ovi to isto ponovili s obzirom da ih je sud oslobodio sve...i kakav je to krivicni zakon ???
znaci ova 3 kretena su vani vec? hajmo ih naci i iskopati im po oko…
Da nam se ovo nikad ne ponovi. Sabur porodici a Denisu vječni pokoj duši.
A najgore što se i danas to može desiti jer niko opet ne bi stao u zaštitu. Toliko smo se ohladili i odaljili jedni od drugih da postajem turisti u rodjenom gradu svojom krivicom
Srce drago, kako vrijeme leti kao da se jucer desilo ovo zlo.