{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Održana vanredna sjednica Predsjedništva BiH

F
29.9.2014. u 17:39
4
13
Održana vanredna sjednica Predsjedništva BiH
4
Održana vanredna sjednica Predsjedništva BiH
Foto: Arhiv/Klix.ba
Predsjedništvo BiH danas je 77. vanrednoj sjednici u Sarajevu donijelo Odluku o prihvatanju Ugovora o saglasnosti na uvećanje zajma i prihvatanju uvećanja obaveza po Ugovoru o garanciji (Banja Luka - Doboj - Faza1) između Bosne i Hercegovine i Evropske banke za obnovu i razvoj.
Predsjedništvo BiH je donijelo Odluku o prihvatanju finansijskog sporazuma i amandmana br.5 na Sporazum o finansiranju od 27.2.2006. godine između KfW, Frankfurt na Majni (“KfW) i Bosne i Hercegovine, koju predstavlja Vijeće ministara BiH (”Primatelj”) u iznosu od 5.000.000,00 eura - Kreditni program za otklanjanje posljedica poplava (FRCP) - putem Evropskog fonda za Bosnu i Hercegovinu.

Predsjedništvo BiH je donijelo Odluku kojom se odobrava zaključivanje Sporazuma o snižavanju cijena usluga rominga u javnim mobilnim komunikacionim mrežama između ministarstava nadležnih za oblast elektronskih komunikacija Bosne i Hercegovine, Republike Albanjie, Crne Gore, Republike Makedonije i Republike Srbije, saopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Predsjedništva BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: