Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je već u panici. A Oni koji su ga poslušali da pretresu prostor i tehniku Klixa su pravi idioti ili su posao odradili "onako". Snimak ima par hiljada građana BiH i šire. Krenite drugovi policajci od kuće do kuće!
umjesto da dokazu autenticnost snimka oni zlostavljaju narod ,slika i prilika nase policije,sudstva,pravde i drzave
Ja se samo nadam da sarajevsko sudstvo i tužilaštvo pretresanje Klixa ne iskoristi da neki krupni problem lahko riješi. Ovako su i do sada "krupne ribe" pretresane i hapšene, a nakon toga su druge "krupne ribe" puštane na slobodu.
Da li je sad moguce da MUP F BiH preuzme istragu zbog ubistva Melihe Duric koja je nakon rata ubijena u okolini Srebrenice puscanim zrnom i radi cega nikad niko nije izveden pred sud, ili zbog ubistva Rifata Badica koji je ubijen kamenovanjem u Banja Luci u prvom pokusaju polaganja kamen-temeljca za Ferhadiju 2001.g.? MUP RS-a da je htio do sad je mogao zavrsiti istragu i izvesti nekog pred sud, a ovo su daleko ozbiljniji zlocini ako je ono sto je uradio Klix.ba uopste neki zlocin.
Svi pišete gluposti a niko nijedan članak nije pročito.. E ovako to stoji Uz saradnju sa mupom KS-a da njih nije bilo nebih mogo niko iz RS-a mrdnuti u FBiH....U Suradnji inače da nisu bili usuradnji ovi genocidaši nebi mogli prnuti u FBiH.
Ne lupaj! Procitao sam clanak, zato sad i pitam da li je ta saradnja MUP-ova jednosmjerna ili nije!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...a balije opet na trebević kod dragana na čvarke uz cecu i seku..šta je dodik kriv...pun grad srba koji rade a djeca naših boraca hoda po ulici..svaka čast srbi karajte balije
Bojkot, bojkot prijema za novinare koji organizuje firer dodik...
Jebat cu ti majku kad tad.
Hahaha, prijem za novinare??? Hahaha, koji je to licemjer! Ne idite, mogli biste dobiti kakav virus! Njegov cilj je gušenje medija, a to znači, GUŠENJE ISTINE!
Vukelicu BRAVO za hrabrost!Da vidimo hoce li ostali smjeti poslusati tvoj prijedlog! Ljudi,nemojte generalisti o narodu Srpskom i ostalima,rijec je o diktatorima-kriminalcima u citavoj BIH!
Tek sada sam shvatio da su u RS-u i Federaciji BiH lideri i te kako povezani kako u Kriminalu, tako i Korupciji, mafijaskim poslovima i podmetanjima. Ako niste shvatili do sada one "" napade "" na Bosnjake od strane Dodoika i Srbe od strane Bakirovih bandita, pa sve do Covicevih zakuhanata kako bi se sto duze i sto jadnije narod odnosio jedan prema drugom i trecem, evo vam prilike da sastavite loncice i skontate zasto je nama ovo ovako. Pa nije ni cudo sto u EU zaposleni zaradjuju za jedan dan sto mi ovdje u BiH za jedan mjesec. Fuj majku im kriminalisticku heybem.
Nagradno pitanje: Osoba koja stoji sa desne strane šumnjaka je bila zajedno sa Mimom ORO da ne
da je snimak montiran,ništa ne bi radili,već je snimak orginal i tu je problem.snimljeno običnim telefonom,kakvo ba prisluškivanje.
Njemu je ionako bitno da se pojavi RTRS i više niko ne mora doći, pogotovo oni što ih plaćaju džihadiski dolari, njaka takozvana BNTV.
Podrška za KLIX !
jah kad bi smjeli sa rtrs da se ne pojave
Pa ovo je bruka države p vam materina , gdje je dokaz da je snimak montiran ? kakva je ovo drzava , pa samo bjezat odavde jbm vam svima po mater lopovsku
jasno je to odavno , nego svakim danom ubijaju nam i onu najtanju nadu da moze nekad nesto za 100 godina ici na bolje,moze u qrcu ako nastave ovako ima da nestanemo za 20 g
Hoće, novinari rtrs-a i dveri srpskih naročito.
Laktašenko je zakon