Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...zavide nam pa nas izostavili.
...jes vala. "koke" izvele "atribute" u šetnju, sati prolaze a kafica se srče na nanolitre. i kune se država što kafosrkaču ne ponudi mjesto đeneralnog direktora. sa bar 3 milje plate.
...zato ti se i ne vidi komentar :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kolko smo loši, ljudi da nas poštede sramote nisu ni ocjenili...
stavili rusiju kao među najlošijim... ovi ameri na sve načine pokušavaju da ocrne rusiju...
Odrastao sam u BiH a sada zivim u Swe.i recicu vam da nema djetinjstva i odrastanja bez Bosne ili juge. Ovo odrastanje ovdje je toliko bezveze da se to nemoze objasniti,sa financijske strane je bolje a ostalo je puno lošije.
Tako to izgleda iz tvog ugla. Iz ugla djece koja odrastaju u Svedskoj, sigurno ne. Dovoljno je da ih pitas kad se u Svedsku vrate nakon odmora provedenog u BiH.
Pa dobro ovdje su organizacija i uslovi puno bolji ali dijete koje odraste ovdje nedozivi one prave dijecije radosti koje smo mi svi doživjeli dole. Ovdje djeca samo bulje u ipad itd a ulice i parkovi prazni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovoj ženi bistre glave i bez dlake na jeziku - ČAST SVAKA ... Vlastodršci je ne žele u vlasti, a što bi ta reda napravila . . .
i s p r i k a komentar na pogrešnom mjestu, na g-đu Cenić sam mislio ...
Bitno je biti bošnjak, spreman za dom i čekati kralja koji će biti za otadžbinu. Saradnja sa svima u cilju prosperiteta nikada nije bio cilj.
Nema ocjene, ravno je zivotu u Burkina Faso, a RS kao u Chadu, za razliku sto je Burkina raya dobra u fudbalu. Kad sam vec kod toga, ukidajte RS, znaci svrgnite nasilno srpskog spijuna Bakra Izmetbegovica, koji to i dalje srcem i babinim mezarom podrzava, yebem im shamac klicu.
Vala meni je fino bar trenutno dok sam mlad nekako me vise strah kad ostarim..imam 20 godina i radim kao konobar zaradim mjesecno izmedju 1000 i 1200KM ljeti i vise. Radim 25 dana mjesecno dok ljeti imam jest malo ali meni je dosta citavih 9 dana godisnjeg.Hvala Allahu na ovome ali sam svjestan da tacna i nije neka perspektiva ali sta cu..parola je snadji se :)
Istraživanje je finansirala Norveška vlada uz svesrdnu pomoć stručnjaka iz Kanade, Finske, Njemačke ,Švedske i Australije koji su istraživanje proveli na terenu. Mamu vam hebem....ne volim Ruse, očima ih ne mogu gledat, ali su giganti za vas i vaša istraživanja. Hebo vas Adis Arapović.
Mevlida voli samo Osamu Bin ladena,i BAgdadija,i voli Ziku Turkovica,CAusevica,i ostalu naprednu SDAovsku raju.
Nijedno od ovog što si naveo nije tačno. Samo, sva ta istraživanja nas ubijaju. Koliko znam, ista ta Evropa nas je ostavila da skapavamo ovdje u proteklom ratu. Stavila nam embargo...itd. Moramo SAMI...sami se boriti i izboriti. Nijedna od partija koje imamo ne vodi nas tamo. Ali, politika nije tema. Ako misliš da je neko od sadašnjih "lidera" pozitivan, reci. Ja sam možda slijepa, ali ja NE VIDIM.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svicarska je najbolja!!!
svetlana cenić!!...potpisujem.
mi smo negdje ko države centralne Afrike. Idealne za preživljavanje.
hahaha baš tako
bit će i Republika Srpska u samom vrhu čim skinu ljude s biroa
E bas me cudi
Zammisli da su nas ocjenil haha. Ko bi podnio bol, bas bi nam je nanijeli.
Dovoljno je da vide sta su glavne teme na kliksu svaki dan i da ostanemo neocjenjeni..
jednostavno ne postoji broj kojim bi nas ocjenili....