Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo skidajte SDA LOPOVSKU BAGRU SA VLASTI, OSEVAPIĆETE SE...
SIEG HEIL ✋
Haj vadi te Bakirove riđe dlacice izmedju zuba Bakirov pushiqrce :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Niksicu, nemoj biti gubitnik. Ne vracaj Lagumdziju u vlast. Od mene, s Lagumdzijom, necete dobiti glasa. Sta je bilo sa slucajem blagajnika Ministarstva vanjskih poslova Ivice Merle, u vrijeme kad je Lagumdzija bio ministar? Merlo otisao po 50.000KM u banku bez zastitara na svoju odgovornost i nego ga fol napao u parku i fol mu ukrao novac. Pare Merlo nije vratio niti je krivicno odgovarao. Kriminal!
@ser_oliver Ma ja glasam za ljevicu. Manje su zlo jer nisu do rata doveli. Ali za kriminal svako mora odgovarati. Eto sta je s tim Merlom, npr? Fakat nikom necu dati glas.
@politika.je Glasam samo za onu politicku stranku koja kaze javno da ce hapsiti kriminalce iz vlasti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kad sam pomislio da politika u BiH ne moze biti gora. SDP najavljuje kako nam hoce dusu, sve dok ne padne na samo jednu dusu..
U BiH žive 3 naroda, ali je pitanje kako žive. Treba naći modus da se onome ko želi normalno da živi to omogući.
Samo žestoko sa SDA bagrom. Eventualna pobjeda SDA na izborima 2018. znači totalni raspad BiH i potpuni kolaps sistema.
Dokazi djelima a ne rijecima.Svi ste na jeziku britki!
Bravo!
Sretno SDP, jedino Socijaldemokratska BiH ima sansu i buducnost!
A JUG nije moglo? Nece ni ovde da moze.
pa jest moglo, ali nije beztrajno trajalo.. jesi ti ti jedan od oni koji kaze Jugoslavija a misli na V.Srbiju? jer "Jugoslavija" nije Jugoslavija bez Hrvatske, Slovenije i Makadonije. ako nisi u toku.
@Necijenjeni-Gost slovenci i makedonci pa i crno gorci su se mirno odvojili i niko im nije branio, ali ustasama dati drzave, e to vec nemoze.
Svi smo mi BOŠNJACI TRI VJERE
nasilnicki stav.. nemores ti naredzivati ljudima kojoj naciji i vjeri pripadaju. niti je svako musliman, pravoslavac i katolik. nemoj tako jer ima nas i sejtanista i atejista i jevreja i paganista koji zele istu dozu postovanja kao i ostali.
3 qrca a jedna dusa
Veliki minus Kliku ! kako vas nije sramota objaviti ovakvu sliku sa Gospodinom Mirom Lazovicem ova predzadnja fuj sram vas bilo ili ste neprofenionalni ili zlonamjerni
kaka bolan 3 naroda? ovaj debeli ne zna šta bi, on bi građansku sa konstitutivnošću .. i ti si opozicija ye__bem ti život
Pa u BIH i zive tri naroda ... Da li smo jedna dusa,ma jesmo.Smijem se kladiti po mjesecnu platu da smo ista ako ne dusa,sigurno govna!!!Iver ne pada daleko od klade. I mi smo jako los narod.Skloni smo svim negativnim stvarima.Od lazi,prevare,obmane ma sve ono dno dna.E to smo ti mi !!! Da je drugacije od ove moje procjene sigurno ne bi bili najgori u svemu u Evropi pa cak i na Balkanu ...
Samo da novčanici budu slični ovima iz elite.
A šta je sa ostalima?
Ja vjerujem da to isto zeli sigurno 2/3 naroda ove zemlke ako ne i vise
Samo je SDS ko respektabilna stranka ostala za glasanje .😜🙃🤗
To je nemoguce dok god jedan narod mrzi drugog. Dok god jedan narod gleda drugi kao da su genocidni. Nema sanse.