Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadao vam ga Vucic u Po Sarajeva svima nama pa i tebi.. Ocito vam lekciju.....pozio vas sve i pokazo da je za vas izmislio Diplomatij i da ste totalni nesposobnjakovici... E prkosi vam da birate koje ce te vajcine ima kaze 5 vrsta... Zakopaj te se u rupu od stida.
Koliko uhljupa na sve tri strane da uloze malo truda bilo bi nam puno bolje
Vučić doveze sadaku/vitre vakcina. Hvala mu! Istovremeno njegove falange u Domu naroda BiH iz delegati iz SNSD-a glasaju protiv izmjena zakona da bi BiH mogla nesmetano i direktno da nabavi vakcine od proizvođača! Nismo glupi toliko!
gdje je sad Haris Zahiragic, da cujemo o potezu Bakira , Sefika i Turkovic ????
Kako se Vučić pokaki laganice po svima vama političarima u BiH uključujući tebe i Bakira i sve ostale uhljupe.
Traktorima na njih coravi
Kaže nikšić kao premijer"kakav bi ja to bio premijer da ne mogu rodbinu zaposlit,svi bi rekli da sam nesposoban". Od tebe dosta .Podnesi ostavku uništavaš SDP-
Ti bi još gori bio ,ti neznaš ni koje zemlje imaju vakcinu za prodati vjerovatno bi od Alžira ili Liberije tražio da kupiš vakcine.Svi ste smeće isto.Za narod nesposobni išta da napravite a za sebe sve perfektno uredite.
Niksicu naredi svojim ministrima u ks, da krenu u nabavku vakcine, mani se suplje.
Nikšiću ne se.i mogao si izvadit iz đepa par ukradenih hiljki i kupiti ove vakcine da nas izliječiš.Ne glumi opozicionara.Svako ko ukrade marku od Bosne sada je izdajica i kvisling,najgori vid petokolonaštva i za takve ne smije biti oprosta.Halalit im neće ni jedna žrtva agresije na Bosnu.
Vrati traktore i kosilice majmune jedan
Niksicu ti se poklopi po usima, vidjeli smo tvoje sposobnosti, mozes s bakirom skupa uzgajati maline majmune
Gadi mi se sdp zbog njega,masica i onog igora stojanovica znaci da oni napuste sdp sdp bi ubijo na izborima
Nikad više Nijaza neće imati.
Капа доље и Џаферовићу и Комшићу дипломатски и културно су се захвалили.Било је лијепо чути.Бакир Турковићка Никшић, поражена страна!!!
Evo ponovo se ova natekla komunjara javIla za poganu rijec. Cekajte titu da vam vaskrsne, evo samo sto nije
Koji si demagog.Kao Premijer imenovao brata, pokrao traktore,pokrao u poplavama, ljudi te paljevinom otjerali,pokrij se bolan Nikšicu.Zadnji si koji treba moralne lekcije da dijeliš.
Oni su naše ogledalo u punom smislu
ma vi ste K od opozicije
Očito mnogi ne kontaju zašto nam se ovo događa.U Bosni rat nikad nije prestao.On se vodi samo drugim sredstvima.Ne usvajanje zakona u parlamentu je borba protiv DRŽAVE.Davanje "poklona"u obliku vakcina od strane Vučića samo federaciji,je borba protiv DRŽAVE,sarkastične izjave Milanovića je borba protiv DRŽAVE itd.Svima njima je zajednički interes borba protiv bosanske DRŽAVE.Naši mnogi političari neznaju ili se prave da nevide tu činjenicu.