Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog jos mati kupa.
Definitivno nikad više moj glas. Ovo je bila kap u punoj čaši
Joj suplje, ssj.ccvv iz pizdica kod donje bukovice kao glasao za nasu stranku i nece vise nikad! Mali zeleni da se razumijemo svako ima pravo izbora i ne treba te biti stid sto glasas za sda moj mali zeleni! Pa za koga moze glasati neko iz donje orahovice kod gornjih pripizdina?
Realno šta je momče radilo u životu?! Gdje je stekao iskustvo za bilo šta? Ma samo gas odavde.
Veze ovaj nemaaaaaa...
Istinski odvratan lik. Sarajevocentričan, štetan.
Ovan Oć
Nihad koga je babo ganjao sa sikericom da ga ubije zbog LGBT podrske. o tome nijedni mediji nisu nista rekli
NIHAD UD !
mislis hud?
Ovaj anemični bezveznjak je premijer KS, bez dana iskustva, golobradi došao na jako bitnu izvršnu funkciju!
VELIKO BRAVO
Stranka koju su osmislile obavještajne službe naših susjeda koji su izvršili agresiju na BiH, a naivni Bošnjaci nasjeli na naziv i slatkorječivu retoriku ove stranke.
Uk, Ze i Melank… The end! 😉
And Sultanija
Ne ulazeći u njegov politički opus, mislim da NS treba nekoga ozbiljnijeg za ovu funkciju kao i za premijera KS... Uk se doima kao kakav dječačić...
Smećar i on i njegova stranka.
Jel ovo neka zajbancija🤣🤣
Ovi iz Nase stranke vise rade u stranci nego na javnim funkcijama na koje su imenovani i odakle dobijaju platu. Grad pun smecaz nije sposoban biti premijer a ono se hvata jos pozicija.