Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kako se na kraju zavrsi rat i kriza u BiH koja je pocela 1992? Bosnjaci bijese protjerani,Hrvati iselise a Srbi izumrijese.
Ne jedi govna , muslimana ovde skoro da nije ni bilo
@evovigazmajevici Bas kao sto ih skoro nije ni bilo u ostatku BiH i Hercegovine, :).Jel bilo u Trebinju?
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Sve je manje seljaka, a više seljačina.
"""'PROKLETA AVLIJA"""" Jesi li ti jado shvatio sta sam ja napisao pa te pogodio? Agresorska JNA je napravila BiH naj : Naj siromasnijom - Porusila i unistila nam je sve gigante i kompanije, male polkoprivredne prodavnice, supermarkete, velike privredne i poljoprivredne objekte itd. Naj zaostalijom - Jos imamo chetnike koji ne dozvoljavaju napredak BiH . Vidis ih na TV svaki dan. RS otima vlasnicima Bosnjacima imanja i pravi od agresora zrtvu. Jesi li skontao. A to gdje sam ja, pa ja sam silom prilika svagdje. Dodjem malo u svoj rodni grad Banja Luku gdje ne zelim ni flasu vode da kupim, nego odem u Sanski Most da se napijem. S ovim sam ti sve rekao. Po svijetu lutam kao stranac, ali ja sam ti Bosnjak, a ne Bosanac. Ti si u svojoj RS zarobljenik Dodikovih planova ja ne.
Da je ta JNA ostala ostao bi I ti u BL, ovako sami ste birali te 92, na referendum, pa sad lutaj, I procitaj nesto da naucis ko su I sta su bili cetnici, doduse nisu bili dobri kao razni muzdahedini, seve I sl baliski koljaci.
Imaš li nekad običaj da pored naslova pročitaš i tekst?
istina! ali ovo je Istočna Hercegovina,točnije blizu je Trebinja prema podacima a to se i primjeti Zapadna Hercegovina bilježi porast broja stanovnika pogotovo gradovi,dok sela stagniraju pozz iz Hercegovine
Da, da. Tako bijese jedno selo, koje je bilo poznato po ...zlu, mada je bilo jos poznatije po dobru. Kako nam je nasa JNA bila Narodna? Pa lijepo, rusili su sve sto je Narodno. Da nije bilo rata, sva sela i svaki kutak bi imao cestu ili asfaltiran pristup svakom naselju, pa i naj udaljenjijoj tacki na vrhu planine. Posta bi dolazila uredno i na vrijeme.Internet bi bio pristupacan svakoj kuci. Struja , voda i telefon bi bili u svakoj kuci.Mjestani bi radili u svojim firmama i sela bi bila puna svijeta, mladosti, zivota i radosti, a vjerujem da bi i mnogi manji gradovi zbog turizma dobili i aerodrome . Trebinje bi do sad bilo razvijenije i vece i mozda posjecenije od vecine gradova pri jadranskoj obali, ali JNA je to predvidjela i taj san nam je unistila. Bosnu i Hercegovinu su napravili naj porusenijom zemljom na svijetu, naj siromasnijom drzavom u svijetu, naj zaostalijom drzavom u Evropi. Mladi odlaze i vracaju se pred smrt da udahnu poslednji dah sjecanja koje ih je cinilo sretnim
ako ti je bosna najporusenija,najsiromasnija ili najzaostalija na svijetu onda jado nisi mako nigdje iz svoje avlije :))))) ili se pak zahvali karadjicu sto sad zivis u danskoj na socijali :))))
Da nema Anadolije čisto sumnjam da bi se usudio pročitati ovako dug autorski članak nekog od literarnih monstruma u redakciji klix-a.
Ako naprave svoj portal tačno će svi portali propast. Isto kao što će sve novinske agencije propast nakon njihovog dolaska na Balkan.
E to ti je nakaradna izdrkotina RS
RS je lijep fina I najvaznije cista od baliluka I poturica.
Ali uskoro u njoj više neće bit ni izdrkane svbetosavske paščadi, ima da vas ponabijamo na kolčeve kroz rupe kroz koje vas je Kačavenda punio..........ni jedno svetosavsko izdrkano dijete neće ostat živo........to je naš imperativ.........svu djecu pobit a ostatak protjerat u majčicu smrdiju........ima da bude 20 Jasenovaca.......kažu da je izdrkan svetosavac skuhan u loncu najbolji za sapuna za oprat čundaru poslije sexa.......UBI, ZAKOLJI, DA SRBIN NE POSTOJI..........NOŽ, KOLAC, JASENOVAC, SIEG HEIL izdrkano svetosavlje.........pravac Jasenovac na kolac pa u pretis lonac......SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svakom svetosavskom paščetu koje misli da ta izdrkotina treba da postoji..........NOŽ, ŽICA, KRAVICA
Nebriga države,a i u bivšoj Jugi ,nije se ništa ulagalo u razvoj sela, 90% stanovništva sa sela je otišlo u gradove...danas imamo ogromnu nezaposlenost, a sela pusta i zapuštana!
covjece ovdje bi se moglo napraviti neki HORROR FILM!!!
"Dijete moje, ovdje se sve može kupiti parama, osim sreće. Ovdje sreće nema". Za sreću je potrebno bratstvo i jedinstvo.
Pa da Anadolija, kad već pišu o Hercegovini što ne odoše malo zapadnije od Ljubinja i ne vidješe jesu li i danas "živa" srpska sela ili su ustaško-islamističkim genocidom opustošena u cilju pravljenja muslimansko-hrvatske države.
Da li je to pokušaj zamagljivanja današnjeg obilježavanja brojnih ubistava Srba u drugom svjetskom ratu na području Hercegovine od strane "ugroženih" Hrvata i muslimana. Čak su i na mjestu masovne grobnice u Međugorju napravili onu crkvu pod plaštom nekakvog javljanja Bogorodice, pa to čak ni u Vatikanu "ne pije vodu".
...neka nestaju... ...bit ce na kraju manje manijaka i genocidaša kad nestanu ii sela po hercegovini i crnoj gori... statistika govori da svi najgori ljudi dodju iz bijede i krša poput ta 2 prostora!
Ovi bar imaju kuce gdje da dodju po istocnoj Bosni Bosnjacka sela nemaju ni kuca sve su porusili i polalili.
hahahahah...kad se ljuti kamen upali...stara prica pitomi narod izumire divlji preuzima i tako sve ukrug...cijenim ja hercegovinu ali sta se cudite sto se narod iseljava iz tog krsa kad je naprimjer jedna vojvodina prazna...u backoj za 3000 eura mozete kupiti kucu a za 10 000 citav salas...juzna srbija jos gora....trecina hrvatske a 100% tamo gdje su srbi zivjeli je prazno....dali cemo svi zavrsiti u gradovima i koliko cemo uopste jos opstajati na ovim podrucjima i dali ce neki drugi narod naseliti ove krajeve?????????????????????
Jao kamenjara , pa odavde i vukovi bjeze .)